facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Relatiegeschenken Zintuig

Relatiegeschenken Zintuig

Info

Zintuig.nl is een online groothandel die handelt in relatiegeschenken. Volg ons, volg alle ontwikkelingen op het gebied van relatiegeschenken!

Geschiedenis

Zintuig.nl is al jaar en dag een van de toonaangevende groothandelaren in de relatiegeschenken branche. Bekijk online ons assortiment relatiegeschenken die onbedrukt of bedrukt geleverd kunnen worden!



"Bij zintuig kunt u terecht voor allerlei soorten relatiegeschenken van paraplu tot powerbank en van fleece muts tot mok, zintuig heeft het allemaal. Naast het verkopen kunt u bij zintuig ook veel relatiegeschenken laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of slogan.Wij kunnen ook uw geschenken persoonlijk versturen via een adressenbestand wat u ons aanlevert. Het wordt dan afgeleverd op een huisadres met een persoonlijk briefje in uw eigen op maat gemaakte verzenddoos."
Adres: energiestraat 28, 1411 AT Naarden
Telefoonnummer: 0356956000
Stad: Naarden
Route: energiestraat 28
Postcode: 1411 AT



op zoek naar gerelateerd: Zintuig kerstballen, Bedrukken, Mok 200 ml bedrukken, Mokken laten bedrukken met logo, Mok bedrukken 1 stuk, Witte mok bedrukken, Metalen mok bedrukken, Spel bedrukken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fun Promotion Toys Fun Promotion Toys 44 meter Fun Promotion BV (shortly called Fun) is founded in 1978 and has grown into a strong ...
Eurami Automaterialen Eurami Automaterialen 334 meter Moderne winkel word erg goed op de corona regels gelet, voldoende parkeer ruimte en m...
Koster Tuinmaterialen Naarden Koster Tuinmaterialen Naarden 2 km Kom hier al vele jaren, goede en vriendelijke service, kwaliteitsproducten, en snelle...
Recensies
Erg prettige en vooral snelle service! Werd keurig op de hoogte gehouden van de planning en de producten waren sneller geleverd dan origineel verwacht. De pennen zijn goed gelukt, een enkeling heeft een kleine misdruk maar dit is minimaal. Zeker tevreden.
In september heeft Zintuig bedrukte rugtasjes verzorgd voor ons bedrijfsuitje. De gewenste kleur bleek op het laatste moment toch niet leverbaar maar dit werd heel netjes opgelost door de accountmanagers, ze dachten direct in oplossingen. Resultaat: rugzakjes op tijd geleverd, mooie drukkwaliteit! We hebben een superdag gehad en een mooi aandenken. Bedankt Zintuig!
Het zijn toppers ook bestelling van de pennen is weer top geregeld en snel geleverd.
Alles keurig volgens afspraak geleverd!
Sinds twee jaar bestellen wij hier geregeld producten. De communicatie met de accountmanagers loopt heel soepel en wij zijn altijd blij met de kwaliteit en service die geleverd wordt. Dankjewel voor jullie hulp en wij zullen nog heel lang bij jullie blijven bestellen!
Als cadeau voor de wat scholen heb ik afgelopen 2 weken meerdere keren een bestelling gedaan bij zintuig.nl. Als eerst voor 100paar sokken die ik bedrukt wou hebben die erg eenvoudig waren, maar ook heb ik vorige week doppers die op een iets lastigere manier bedrukt moesten worden gekocht. Via de site was het wat moeilijker om precies te selecteren wat ik wou hebben, dus daarom heb ik gebeld met het persoon. Die hebben mij super goed kunnen helpen en het resultaat dat ik wilde hebben precies voor mij opgestuurd. Ik kan zeker meegeven dat de medewerkers erg ervaren zijn en zorgen voor de beste service voor de klant ! Bedankt Zintuig.
Ik had laatst 10 stropdassen besteld met een opdruk voor mijn bruiloft. Opdruk was scherp en iedereen vond het heel speciaal. Kwaliteit van de dassen waren redelijk , maar voor de prijs en kwaliteitsverhouding is het zeker een aanrader. De service was zeer goed! De dassen zijn op tijd geleverd. Mijn bruiloft was een zeer groot succes! Hartelijk bedankt Soner!
Bij Zintuig ben ik goed en snel geholpen voor mijn drukwerk! De paraplu's doen het goed met dit weer.
Ik was op zoek naar bidons met eigen print voor mijn werknemers, maar ik had geen idee wat ik moest kiezen. De telefonist dacht fantastisch met mij mee en adviseerde mij de greendutch drinkflessen. Ik kreeg diezelfde dag nog meerdere voorstellen van mijn opdruk wat mij goed hielp bij het kiezen. Tussentijdse communicatie was persoonlijk en inhoudelijk, ze weten echt waar ze het over hebben! Inmiddels hebben we de bidons al een paar dagen en we zijn er nu al super tevreden mee. Ik kom zeker nog wel eens terug!
Super organisatie en snelle levering. Vorig jaar een bestelling gedaan van verschillende artikelen en deze zijn snel geleverd. Ook het beeld hoe het product er uiteindelijk uit komt te zien is erg makkelijk en klopt ook met wat er uiteindelijk geleverd wordt. Daarom dit jaar weer een bestelling geplaatst ....en wederom zéér tevreden! Communicatie verloopt snel en makkelijk en ze hebben waanzinnig veel artikelen om uit te kiezen...waarbij er met je mee wordt gedacht, zodat je niet de complete site hoeft door te lopen!! Super. Nogmaals dank en tot snel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid