facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reiskofferdeal

Reiskofferdeal

Info

reiskofferdeal is er voor al uw reis artikelen.

Adres:
Stad: Dordrecht


Recensies
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Tot 3x toezeggen is de bestelling alsnog nooit geleverd. Heeft doorgegeven de order te zullen annuleren, en u raad het al, geen geld terug. Werkgelijkwaar onbegrijpelijk dat een bedrijf als dit nog kan bestaan. Per 02-12-2019 is door webwinkelkeur.nl ook het lidmaatschap ingetrokken; oppassen dus!
heb hier voor het hele gezin koffers gekocht. omdat het zo'n grote bestelling was voor 5 mensen hebben ze deze zelf gebracht met eigen transport. wat een top service. nu kunnen wij onze koffers inpakken en op vakantie. zeer blij met deze service.
Erg slecht. Ik heb in totaal 20 dagen moeten wachten totdat mijn volledige bestelling er was. Webshop is telefonisch niet te bereiken en op mijn chat geen antwoord gekregen. Toen het laatste deel van de bestelling binnen was, was het ook nog eens de verkeerde kleur.
Nooit zaken mee doen, koffer besteld en betaald echter terug van vakantie maar niet met koffer van reiskofferdeal.nl , die is is n.l. nooit geleverd
Betaalbare prijzen en prima kwaliteit. De volgende dag mijn bestelling al binnen gekregen. Prima bedrijf!!
Goede service. Kofferset werd netjes op tijd geleverd. Zeer tevreden.
Zo slecht, niet bereikbaar mailen worden niet beantwoord. Bedrag word afgeschreven maar product sturen ze niet.
Leveren niet op tijd en zijn niet bereikbaar als je ze nodig hebt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid