facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reinis reiniging en afvalinzameling

Reinis reiniging en afvalinzameling

Info

Dit is de Facebook-pagina van NV Reinis met actuele informatie over ons bedrijf en ontwikkelingen in de branche.

Geschiedenis

Spijkenisse is de thuishaven van Reinis, maar we rekenen ook de aanpalende gemeenten en Rotterdamse haven tot ons werkgebied. De gemeente Nissewaard is de grootste opdrachtgever van Reinis. Verder verzorgt Reinis de afvalinzameling bij zo'n 500 bedrijfsklanten in deze regio, uiteenlopend van kleine middenstanders tot het Havenbedrijf Rotterdam.

Adres: Wattweg 10, 3208 KH Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181-612864
Stad: Spijkenisse
Route: Wattweg 10
Postcode: 3208 KH


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:00
Dinsdag: 07:30 - 16:00
Woensdag: 07:30 - 16:00
Donderdag: 07:30 - 16:00
Vrijdag: 07:30 - 16:00
Zaterdag: 07:30 - 15:00
Zondag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Grofvuil Spijkenisse ophalen, Afvalkalender postcode, Reinis Spijkenisse openingstijden, Reinis Spijkenisse contact, Reinis-app, Reinis openingstijden, Reinis afvalkalender 2023 spijkenisse, Stadswerf Spijkenisse
Recensies
Echt toppers die jongens en meiden. Maar gisteren stond ik toch voor een gesloten deur. 18-5 -23 Op de site stond dat de werf open is met de melding dat de tijden anders kunnen zijn. Zeg gewoon dat je gesloten bent scheelt weer een ritje.
Word je altijd vriendelijke geholpen en het zie er altijd netjes uit Ga zo door
Altijd vriendelijke ontvangst. Tijdens een drukke dag verloor mijn licht-autistische zoon de controle. Hij werd meteen bijgestaan en gecoacht om wel het gewenste resultaat te bereiken. Dat vind ik fijn. Geen kritiek geen commentaar maar steun en hulp. Dank je wel
Vanochtend vergeten de groene container te zetten. Toen ik terug kwam van lopen 10:15u waren ze al geleegd. Er kwam een meneer de ondergrondse containers legen, ik vertelde dat ik te laat was, hij zei meteen ik zal mijn collega's bellen en misschien kunnen ze het alsnog legen. Vanmiddag rond 15u kwamen de collega's toch nog de container legen. Helemaal top, ben zo blij! Dank jullie wel! Geweldig! Dit was in de gaard.
Echt toppers hier, altijd vrolijk en goed geholpen echt petje af
Je mag als bewoner 8x per jaar gratis bijna al je grofvuil wegbrengen. Op zaterdag kan het wel eens erg druk zijn.
Super geregeld, bij de slagboom iemand die je op een zeer vriendelijke manier wijst naar de dump containers. Ziet er schoon en opgeruimd uit en ze zwaaien als je weggaat.
Wat zijn jullie een KK bedrijf reinis spijkenisse me ring die ik gehad heb van mijn man valt net in de plasticafval bak om die open te maken kosten 50 euro gaat niet over die 50 euro maar wel over jullie service niet dusssssssss waar betalen we dan voor gvd ik ben boos als jullie hem vinden schuif hem maar om je wijf of vriendin de vinger dat die eraf mag pleuren met vinger en al kk bedrijf container nummer 2015
Ik kreeg in 2017 een grijze bak, omdat de ondergrondse te ver van mijn huis lag. Totaal niets veranderd aan de situatie, komt er een "afvalcoach" ja, die bestaan echt! langs die eventjes besluit dat het mooi geweest is en laat de bak weghalen. Bezwaar afgewezen, directeur reageert één keer, daarna word ik verder in zijn grenzeloze bestuurlijke arrogantie genegeerd...triest dit. Pure willekeur.
Prima geregeld!! Op de werf dan, de ondergrondse containers in de wijk worden zeer slecht bijgehouden. Kan niet de bedoeling zijn dat ik met mijn zakkie afval de halve wijk door moet, wat mij iets te vaak overkomt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid