facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reinier De Graaf

Adres: Fonteynenburghlaan 5 , Voorburg 2275 CX, NL
Telefoonnummer: 070 340 1100
Stad: Voorburg
Route: Fonteynenburghlaan 5
Postcode: 2275 CX



op zoek naar gerelateerd: Artsen Reinier de Graaf ziekenhuis Delft, Reinier de Graaf eerste bezoek, Reinier de Graaf afspraak, Reinier de Graaf Delft, Mijn Reinier de Graaf, Diaconessenhuis Voorburg telefoonnummer, Diaconessenhuis Voorburg geschiedenis, Herontwikkeling Diaconessenhuis Voorburg
Recensies
Oh, ik ben verheugd om je te vertellen over mijn geweldige ervaring in het Rainier de Graaf Ziekenhuis in Voorburg, Radiologie afdeling ! Het begon allemaal toen ik op tijd aankwam voor mijn afspraak, althans dat dacht ik, maar blijkbaar maakte ik een fout van twee uur waardoor ik te laat kwam. Hoe durf ik?! Dus de receptioniste vroeg me vriendelijk om te gaan zitten en op mijn beurt te wachten. Toen verscheen er een vrouw in een witte jas. Ze noemde mijn naam perfect uitspreken of misschien niet en ik durfde haar te corrigeren door mijn eigen naam correct uit te spreken. Maar goed, ik heb haar excuses niet gehoord. Ze liet me toen met grote gratie weten dat ik twee uur te laat was. Wat jammer voor mij en mijn gebrekkige beheersing van het Nederlands, aan de telefoon had ik 14.00 uur verward met 16.00 uur! Dat verklaart natuurlijk waarom ze me begroette met zo'n warme glimlach en zo'n vriendelijke toon dat is natuurlijk ironisch. Ze ging toen verder met het onderzoek en aangezien ik eruitzag als een leek, besloot ze me niet te vertellen of alles in orde was of niet. Maar dat is normaal, waarom zou ik willen weten of alles in orde is met mijn eigen lichaam?! Dan de kers op de taart: deze charmante persoon gaf me een kleine handdoek om mezelf af te drogen na het examen. Maar, oh verrassing, het was dezelfde handdoek die ze zojuist had gebruikt om het apparaat schoon te maken! Is het geen goed idee om een ​​vuile, vuile handdoek te gebruiken om jezelf af te vegen? Vooral in een ziekenhuis is het zo hygiënisch! Ik ben absoluut verheugd dit ziekenhuis aan te bevelen aan iedereen die zorg van topkwaliteit nodig heeft. Of misschien moet ik aanraden ergens anders te zoeken?
Jammer genoeg hele nare ervaringen met dit ziekenhuis. Zoals iedereen weet is zorg en gezondheid geen grapje en moet dit serieus en met aandacht aangepakt worden. Hier helaas écht niet het geval. Ten eerste heb ik heel lang gewacht op een vervolgafspraak, toen ik daarna na 1,5 week heb gebeld, werd het pas uitgezocht omdat het “niet goed was doorgekomen.” Hierna is uitgezocht waarom ik geen afspraak heb gekregen en deze was simpelweg om het te zeggen gewoon vergeten. Deze afspraak heb ik trouwens tot op de dag van vandaag nooit meer gekregen. Ten tweede, dit ziekenhuis heeft tot nu toe maar liefst twee keer de verkeerde afspraak ingepland voor mij, en om deze verkeerde afspraak aan te vragen en dus in te plannen zit een proces van anderhalve week, als het niet langer is. Wat dus inhoud dat ik nu al 3 weken extra wacht wat dus voorkomen kon worden als mensen hier aan de balie de kennis hadden om te doen wat zij daadwerkelijk moeten doen. Al deze onnodige verspilling van tijd komt hoe hard het ook klinkt door deze extreme onprofessionaliteit van de mensen die hier werken. Dit is zeer jammer want ik had oprechte vertrouwen in dit ziekenhuis op het moment dat ik hiernaar werd doorverwezen. Achteraf heb ik veel spijt dat ik hier naartoe ben gegaan. Gezien mijn toestand/gezondheid ook steeds erger wordt, wat ik duidelijk heb aangeven aan meerdere artsen die ik heb gesproken tijdens mijn afspraken. Is er jammer genoeg niet achteraan gegaan om dit te verhelpen, zij hebben hier bij Reinier de Graaf eerder het tegenovergestelde gedaan, er niet genoeg aandacht en professionaliteit ingezet waardoor ik tot op de dag van vandaag nog steeds wacht op de afspraak waar het sinds het begin al om gaat. En dit is om eerlijk te zijn al langer dan een maand later.
“Wie is Femi Seragutti?” vroeg ik, het labeltje lezend dat op mijn potje biometrisch materiaal geplakt is. “Dat bent u” vertelde de Laborant. “Nee hoor, dat ben ik niet, reageerde ik”. “Jawel, dat bent u wel, reageerde de laborant”. En zo ging het gesprek nog een paar minuten heen en weer, net zolang totdat ik mijn eigen identiteit in twijffel begon te trekken. Gelukkig zag de Laborant na een tijdje dat ze het verkeerde labeltje had geplakt. Zo hebben we ervoor gezorgd dat ik de juiste uitslagen kreeg én mijn identiteit heb weten te behouden. Namen zijn gewijzigd om de identiteit van betrokkenen te beschermen.
Geweldig ziekenhuis ,word fijn meegedacht en je word prima geholpen ! Kom ook in lokatie Delft ook geweldig ,zo meegaand en nieuwe apparaten voor longen , werd geweldig geholpen met alles en veel onderzoeken gehad maar heel tevreden !!!
Na operatie was mn neus niks veranderd, nog steeds t scheve tussenschot. Dr. Gaf eerlijk toe dat t ernstiger was dan hij dacht. Terwijl ik nog specifiek van tevoren had vermeld. Dr. verdween tijdens operatie, zei de zuster per ongeluk. Moest plots een nacht blijven. Moest volle prijs betalen voor operatie die niks heeft opgelost plus nog kosten voor de nacht omdat de dokter plots weg was. Voel me opgelicht.
Nieuw gebouw Reinier de Graaf behandelcentrum Voorburg. Prettig en klantvriendelijk locatie. Proficiat.
Prettige locatie in Voorburg. Meestal snelle behandeling en aardig personeel.
Niemand bij de balies aanwezig. Heel lang wachten.
Gezellig allemaal aardig
Kleinschalig heeft soms voordelen...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid