facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reinier De Graaf Gasthuis

Adres: Reinier de Graafweg 5 , Delft 2625 AD, NL
Telefoonnummer: 015 260 3060
Stad: Delft
Route: Reinier de Graafweg 5
Postcode: 2625 AD



op zoek naar gerelateerd: Reinier de Graaf telefoonnummer, Reinier de Graaf afdelingen, Reinier de Graaf ziekenhuis Delft adres, Artsen Reinier de Graaf ziekenhuis Delft, Reinier de Graaf medewerkers, Mijn Reinier de Graaf, Reinier de Graaf afspraak, Chirurgen Reinier de Graaf Delft
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Urologie Delft Urologie Delft 88 meter
Recensies
1 ster is zelfs al te veel. Zeer slechte ervaring met de polikliniek oogheelkunde. Wat een bagger zooitje zeg. Sinds december doorverwezen naar het oogziekenhuis in Rotterdam. Helaas door de drukte daar nog steeds niet geholpen. Meerdere keren gebeld met de poli in Reinier de graaf maar helpen ho maar. Zelf moet ik maar een ander ziekenhuis gaan zoeken waar ik wel geholpen kan worden. Jullie zijn de professionals die weten waar de beste zorg is voor het probleem wat een cliënt heeft niet de cliënt. Dit is iets wat je als verwijzer moet uitzoeken voor je cliënten, niet overlaten aan een cliënt. Na dit gevonden te hebben gevraagd of ze mij willen doorverwijzen maar dat blijkt heel moeilijk om dat te regelen. Order staat nu al open sinds april zonder enig omkijken. Na woensdag maar weer eens te hebben gebeld krijg je een bager verhaal dat ik nog geen akkoord had gegeven op doorverwijzing? Terwijl deze al is gegeven in april. De vrouw die ik aan de lijn had zou het navragen bij de dokter en ik zou vrijdag worden teruggebeld. Vandaag gebeld maar helaas. Geen aantekening gemaakt dat ik woensdag heb gebeld en wat er moet gebeuren. Laatste aantekening is van 12 april dat ik akkoord heb gegeven voor doorverwijzing. Meneer u moet maandag maar weer terug bellen want dan is de persoon er die het order heeft gemaakt. We zijn nu 7 maanden verder en ben nog niet geholpen wordt van het kastje naar de muur gestuurd, beloftes worden niet na gekomen, wordt niet naar je geluisterd of wat dan ook. Zorg ligt misschien wel op zijn gat maar een beetje meedenken met je cliënten of luisteren zit er bij deze polikliniek niet in!
Wat een fantastisch ziekenhuis! Mijn wens was om thuis te bevallen in een bevalbad. Helaas lag onze zoon er niet goed voor met zijn hoofdje, waardoor hij niet zonder hulp door mijn bekken kon. Met volledige ontsluiting naar het Reinier de Graaf Gasthuis gegaan. Ondanks dat het niet ging zoals vooraf bedacht, kan ik mij onder deze omstandigheden geen betere ervaring bedenken. Wat een professioneel en betrokken team had ik om mij heen! Wij werden goed over alle opties geïnformeerd en konden hierdoor de juiste beslissingen maken. Ons bevalplan werd door iedere hulpverlener gelezen. Er werd rekening gehouden met onze wensen, er werd echt geluisterd, indien nodig werden wij gerustgesteld. Ik werd aangemoedigd en kreeg complimenten, wat mij motiveerde om door te zetten. Ik heb mij constant veilig gevoeld en vertrouwde volledig op het team. Er hing een hele fijne energie in de ruimte. Ook de nazorg was ontzettend goed. Wij moesten een nachtje blijven en dit kon in een familie suite, mijn man op een comfortabel uitklap bed, onze zoon naast mamma in een wiegje. De verpleegkundigen waren heel lief, informeerde duidelijk, waren betrokken en stonden voor ons klaar. Ook het eten was heel goed, ruime keuze en erg lekker. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de goede zorgen, jullie hebben onze zoon de best mogelijke start van zijn leven gegeven.
Complimenten voor de artsen en verpleegkundigen van de afdeling gynaecologie en kraamzorg. Goede ervaring en zorg ervaren, enkel punt van aandacht is de bezetting en tijd voor de patiënten door de nachtzorg op de kraamafdeling
Fijn en schoon ziekenhuis met top personeel behalve 1 arts-assistente op de verloskunde afdeling. Blij dat ik de keuze had om in dit ziekenhuis te bevallen.
Ik ben diabeet Kom er nog niet zo lang ben ook zeer zeker geen fan van naar het ziekenhuis te gaan maar als ik dan bel of het nou 2 of 3 maande na me laatste bezoek is of iets langer als een jaar . Dan zakt mijn broek af als er door de diabetes poli word verteld dat ze me niet helpen omdat ik 1 5 jaar niet ben geweest februari 2022 laatste bezoek datum vandaag 2 mei is naar mijn beleving geen 1.5 jaar maar goed vind dit echt diep triest
Zeer klantvriendelijk, makkelijk bereikbaar, wel hoge parkingkosten dus 4 sterren. Fijne artsen, die met je meedenken. Aan te bevelen.
Mijn broer ligt heel ziekenhuis in het ziekenhuis. De verplegende personeel Vindt echt een pluim. Ze zijn erg betrokken bij de patiënt. Het is zo mooi om te zien. Ik heb dit echter in andere ziekenhuizen anders gezien. Ik hoop ook echt dat er iets gedaan wordt voor het personeel voor meer salaris. Wellicht ook denken aan misschien meerdere patiënten op een avond. Geen 8 per verpeegkunidige maar minder dat de verpleegkundige meer tijd krijgt voor de patiënte . Als ik het ziekenhuis mag een cijfer mag geven een tien. Mijn tip is wees zuinig op jullie speciales ze zijn echt perfect nogmaals welig zuinig op hen en holt ze niet uit.
Ik kom al een tijdje bij het Reinier de Graaf Gasthuis. Ik word al een aantal jaar heel goed geholpen op de poli allergologie. De meiden zijn ook altijd zo lief en vriendelijk en hebben hart voor hun werk! De patiënten worden altijd goed en met persoonlijke aandacht geholpen. Dankjewel voor jullie inzet!
Fijne ziekenhuis en dicht bij. Echt ziekenhuis waar je als cliënt speciaal voelt, de service is op en top.
Verplegend personeel van de verloskundige en neonatologie afdelingen is zeer gastvrij en denkt mee en is ook zeer begaan met patiënten en bezoekers. Voor patiënten is er ontbijt en lunch naar keuze diverse brood soorten en ruime keuze in beleg. Voor het avondeten is er ook een ruime keuze. Het avondeten is echter overgaar en heeft over het algemeen weinig smaak. Voor een kleine meerprijs, je kan vragen naar een voucher bij de catering, kun je bij de brasserie Kannen & Kruiken bij de ingang heerlijk eten. Parkeertip: voor bezoekers die meerdere dagen komen is het aantrekkelijk om een weekkaart te nemen. Met 3 dagen heb je de kosten er al uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid