facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reimink Zwembaden

Reimink Zwembaden

Geschiedenis

Reimink Zwembaden is een volledig zelfstandig en onafhankelijk bedrijf. Vanaf het begin is Reimink Zwembaden een succesvolle en betrouwbare partner voor haar opdrachtgevers, in diverse projecten en activiteiten.

Onze doelstelling is eenvoudig: We willen namelijk de beste prestatie aan u leveren! We willen dit bereiken met een ervaren team, dat in staat is om grote daden te verrichten. Wij kennen de situatie bij u als klant en u weet wie u binnen krijgt, zonder verrassingen! Daarom richten we ons primair op de waterbehandelings-installaties voor zwembaden, wellness en waterfun. Een onvoorwaardelijke inzet is voor ons hierbij vanzelfsprekend! Door passie gedreven.



"Reimink Zwembaden is dé specialist voor Zwembaden, Wellness en Waterfun. Als team ontwerpen, realiseren en onderhouden wij technische voor hoogwaardige en uitdagende projecten. De werkzaamheden worden uitgevoerd in het professionele marktsegment en voor particuliere opdrachtgevers in heel Nederland."
Adres: Constructieweg 2, 8152 GA Lemelerveld, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0572 - 372222
Stad: Lemelerveld
Route: Constructieweg 2
Postcode: 8152 GA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Backers Zwembaden Ommen, Zwembad leverancier Duitsland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pasja  Wereld Lastechniek Pasja Wereld Lastechniek 1 km Wysoko wykwalifikowane Spawanie konstrukcji stalowych .Optymalizacja procesu produkc...
Recensies
Onderdelen gehaald en prima geholpen
Aardige mensen met verstand van zwembaden
Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid