facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reiki Jadaim, heling voor mens en dier

Reiki Jadaim,  heling voor mens en dier

Info

Ben je geïnteresseerd in Reiki en wil je deze energie zelf ervaren? Of wil je huisdier met Reiki laten kennismaken?
Je bent van harte welkom!

Geschiedenis

Welkom op deze pagina. Ik ben Ria van der Pot en heb deze pagina gemaakt met het doel je kennis te laten maken met Reiki, of universele levensenergie. Deze energie werkt door zachte aanraking met de handen, waarbij zij via de handen van de behandelaar in het lichaam stroomt van de persoon die de behandeling ondergaat.
Reiki werkt op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Dit betekent dat deze energie, naast heling, ook helpt een bewustwordingsproces in gang te zetten. Het bijzondere van Reiki is, dat dit zal plaatsvinden in het tempo van degene die de behandeling ondergaat.
Reiki is een methode van zelf heling, maar mag geen vervanging zijn voor een behandeling van arts of psychotherapeut. Reiki kan wel gebruikt worden om het genezingsproces te ondersteunen!

Binnen het Usui systeem heb ik 12 jaar ervaring opgedaan als Reiki-practitioner 2e graad. De komende periode wil ik mij gaan voorbereiden op de master-graad.

Adres: Heuvenseweg 9, 6991 JE Rheden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0629385462
Stad: Rheden
Route: Heuvenseweg 9
Postcode: 6991 JE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eenheidsheling Eenheidsheling 1 km Liefdevolle en zachte helingsmethode. Zijn in plaats van Doen. Een waardevolle method...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid