facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor reiki centrum goirle

reiki centrum goirle

Info

binnen het ReiKicentrum kunt u terecht voor cursussen maar ook voor persoonlijke therapie en begeleiding

Geschiedenis

In ReiKi kennen we 3 graden namelijk, ReiKi 1, ReiKi 2, het mastersymbool en de mastergraad. In ons centrum wordt ReiKi geleerd volgens de traditionele Usui methode. De naam Usui zul je in het ReiKi regelmatig tegenkomen. Dr. Mikao Usui is namelijk de herontdekker van het ReiKi systeem van genezen.

Het verhaal over deze herontdekking door Mikao Usui luidt als volgt: Dr. Mikao Usui leefde van 1864 tot 1926. Over deze herontdekking zijn verschillende verhalen in omloop maar vast staat dat Usui zijn leven heeft gegeven aan de ontdekking van deze genezende methode en dat hij het is die deze methode heeft verspreid en via zijn volgelingen naar europa heeft gebracht. Dat hij vele goede werken heeft verricht mag blijken uit de oprichting van een gedenkteken voor hem in de saihoji tempel in een buitenwijk van Tokio. In de steen vermeldt een inscriptie over zijn doel in het leven en de principes die zijn leven richting en zin hebben gegeven. Het zijn slechts 5 levens principes maar ondanks hun eenvoud moeilijk te volgen in het dagelijkse leven. Ook deze principes komen in de cursus uitgebreid aan de orde.

De techniek van het ReiKi geven is in principe erg simpel en door iedereen uit te voeren. Het is niet meer dan het opleggen van de handen op de hoofd chakra`s. Deze techniek wordt je in de eerste cursus al geleerd. Omdat er meerdere mogelijkheden zijn om een reiki behandeling te geven worden al deze mogelijkheden in de cursus geoefend. Het belangrijkste echter zijn toch wel de inloop avonden. Immers op deze avonden kun je leren van de reiki mensen die al langer reiki behandelingen geven, en bovendien kun je ook je eigen ervaringen vertellen en toetsen aan de verhalen van anderen. Natuurlijk zal ik je als reikimaster bijstaan met raad en daad. Het is zelfs zo dat je mij altijd per telefoon kunt bereiken mochten zich problemen voordoen waar je geen raad mee weet.

In de reiki 2 cursus wordt een nieuwe aanpassing (inwijding) gegeven waarna je ook reiki kunt zenden naar iedere plaats in de wereld. Ook kun je reiki zenden naar een gebeurtenis die nog plaats moet vinden, b.v. een rijexamen of een schooltest en eventueel een moeilijke vergadering of promotie gesprek. Ook kun je reiki zenden naar het verleden, naar een vervelende gebeurtenis om het probleem bij die gebeurtenis wat zachter en handzamer te maken voor je. Al deze, en nog veel meer mogelijkheden worden in de cursus maar vooral in de inloopavonden besproken zodat je goede raad krijgt van mensen die daar daadwerkelijk ervaringen mee hebben gehad.

De kosten. De Reiki 1 opleiding kost €115,00.

De cursus Reiki 1 beslaat 2 dagdelen, b.v. 1 avond en de andere dag 1 middag of ochtend ook een dagcursus wordt gegeven in overleg met de cursisten. Daarom kan een cursus ook in 1 dag, dat wil zeggen 2 dagdelen op 1 dag worden gedaan.

De Reiki 2 opleiding kost € 115,00, en wordt in 1 dagdeel gegeven

Adres: bergstraat 98.1, 5051 HD Goirle
Telefoonnummer: 0655888112
Stad: Goirle
Route: bergstraat 98.1
Postcode: 5051 HD



op zoek naar gerelateerd: Reiki cursus Tilburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mariëmma Nagelstudio & Magneetsieraden Mariëmma Nagelstudio & Magneetsieraden 157 meter Geweldig goed geïnformeerd. Top
Energetix Goirle magneet sieraden Energetix Goirle magneet sieraden 196 meter Geweldig goed geïnformeerd. Top
Balans & Evenwicht Balans & Evenwicht 746 meter Werkt al na 1 behandeling
FeeLin' You FeeLin' You 2 km Reiki- en massage behandelingen.
Recensies
Een plek waar je op rust komt, en een fijne Reiki behandeling krijgt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid