facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reijersen Juweliers Oudewater

Reijersen Juweliers Oudewater

Info

Omnes Lucent: Alle mensen zijn schitterend

Enthousiast en gemotiveerd creëren wij verbindingen tussen schitterende mensen en persoonlijke juwelen

Welkom



"Omdat ménsen schitterend zijn!"
Adres: Korte havenstraat 16, 3421AG Oudewater
Telefoonnummer: 0348564958
Stad: Oudewater
Route: Korte havenstraat 16
Postcode: 3421AG


Recensies
Wat een beleving. Geweldige service en hele team is vak bekwaam. Enthousiast over de erg mooie collecties juwelen en horloges. Zeker de moeite waard om eens een bezoek tedoen aan deze prachtige juwelier.
Mijn ring die ik niet daar had gekocht was verbogen. Heeft deze fijne juwelier gratis gemaakt! Op mail met de vraag of ze iets hebben reageren ze heel snel! Fijne zaak!
We worden altijd superfijn geholpen, er wordt echt de tijd voor je genomen. We zijn al een aantal keer geweest en we zullen in de toekomst zeker vaker komen!
Fantastische zaak met fantastische mensen. Al mijn vragen werden vlot, beleefd en duidelijk beantwoord. Als er bemerkingen of problemen zijn, worden deze vlot opgelost door Reijersen Juweliers met nul ongemakken voor de klant. Uiteraard ook heel tevreden over het horloge zelf dat ik er kocht! Vijf sterren ruim verdiend voor kwaliteit, service en snelheid van communicatie en versturen van bestellingen.
Afgelopen zaterdag met m’n oudste zoon, ook verklaard horlogeliefhebber, een mooie Grand Seiko bij Adriaan Reijersen van Buuren gekocht. Wat een liefde voor het vak straalt deze horlogier/Goudsmit uit. Neemt alle tijd, dringt niets op ook de inwendige mens wordt niet vergeten met een plank met fruit, worst en olijven. Ik ben in Nederland onder meer Schaap en Citroen, Zwitserland, maar ook in Amerika en mijn zoon in Japan dergelijke service en bejegening in de horlogerie niet tegengekomen. Ik kreeg een goede prijs voor een in te ruilen klokje en mocht het nieuwe horloge omruilen als ik in tweede termijn toch het andere horloge had willen hebben. En passant werden de batterijen van twee door ons meegenomen quarts horloges gratis verwisseld. Over goede service gesproken.. Drie maal chapeau voor Adriaan en zijn team, want dat draagt zeker bij aan de uitstekende kwaliteitsbeleving en dito service van deze juwelier in Oudewater.
Hier moet je niets kopen, hier wil je iets kopen! Als ik meer dan 5 sterren zou kunnen geven dan zou ik het doen. Ze nemen zeer uitgebreid de tijd, zijn erg vakkundig, forceren niets en uiteindelijk koop je hier geen product maar een beleving! Dit zorgt ervoor dat m’n Grand Seiko niet slechts een horloge is, maar een herinnering is geworden. Nogmaals dank Adriaan en Pieter, we zullen elkaar zeker weer eens treffen!
Fantastische winkel en eveneens personeel, de rust die het uitstraalt en de keuze die je hebt. Zoek niet verder hier is het
Fantastische ervaring om bij reijersen te gast te zijn. Uniek. Iedere keer weer.
Wat een ongekend verfrissende ervaring; Reijersen Juweliers in Oudewater. Zelden zo'n geraffineerde combinatie van enthousiasme, kundigheid en klantgerichtheid ervaren. Het lijkt de mannen contact gehad met Adriaan èn Pieter van nature in het bloed te zitten. Daar waar het in veel winkels slechts om verkoop en niet meer om de klant lijkt te gaan is dit een onmisbare uitzondering. Complimenten!
Vriendelijk en kundig personeel, goede service en mooie producten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid