facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reija Praktijk voor Energetische Therapie

Reija Praktijk voor Energetische Therapie

Info

Een Reiki-behandeling, een heerlijke gezichtsmassage met edelstenen of een Bars-behandeling kan helpen bij heel veel klachten. Kijk of het jou kan helpen en neem een proefbehandeling € 15,00 voor 30 minuten behandelen.



"Mijn naam is Trijnie Bijlstra en sinds 2016 heb ik een praktijk aan huis. Praktijk Reija ligt midden in de bossen van Norg op een rustgevende en krachtige plek. Zit je met vragen waar je geen antwoord op kunt krijgen boek dan een sessie Zielinzicht. Tijdens deze sessie zul je antwoorden krijgen op je vragen of op zaken die op dit moment belangrijk zijn. Ook kun je voor jezelf of je huisdier een energetische behandeling boeken dit kan helpen bij lichamelijke of psychische klachten. Voor problemen op je levenspad welke nu spelen is het ook mogelijk een coachingstraject in te gaan .Voor meer informatie neem kijk op mijn website of neem telefonisch contact op."
Adres: Oosterduinen Z 22, 9331 WK Norg
Telefoonnummer: 0616967131
Stad: Norg
Route: Oosterduinen Z 22
Postcode: 9331 WK


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid