facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor REHAU Nederland

REHAU Nederland

Info

REHAU Nederland

Geschiedenis

Voor bouw, automotive en industrie is REHAU wereldwijd toonaangevend voor op polymeren gebaseerde oplossingen en complete concepten. Overal is REHAU voor klanten in de meest uiteenlopende branches synoniem voor kwaliteit, innovatiekracht en competentie op het gebied van systemen en design.

Wij hebben als doel om met individuele recepturen nieuwe toepassingen mogelijk te maken, daarbij conventionele materialen te vervangen door producten van kunststof met hun specifieke voordelen en zo met innovatieve oplossingen toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren. Met onze kerncompetenties op het gebied van materiaal- en systeemontwikkeling, productie en oppervlaktetechniek onderscheidt REHAU zich door uitgebreide knowhow.

Onze op polymeren gebaseerde oplossingen bieden zowel afnemers als eindgebruikers onbegrensde en vaak fascinerende mogelijkheden. Zo profiteren aannemers, installateurs, architecten, planners, investeerders en handelaren van complexe systeemoplossingen voor de bouw. Als partner op het gebied van raam- en geveltechniek, gebouwentechniek en grond-, weg- en waterbouw richt REHAU zich met programma's en antwoorden op ecologisch en economisch gebied op de toekomst.

Adres: Watergoorweg 79, 3861MA Nijkerk (gemeente)
Telefoonnummer: 033 - 24 7 99 11
Stad: Nijkerk
Route: Watergoorweg 79
Postcode: 3861MA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DYNSO BV DYNSO BV 385 meter DYNSO BV Wij zijn de specialist op het gebied van onderdelen en revisie van liftdeure...
Alldoorco Alldoorco 422 meter Al een jaar lang alleen maar problemen met de garagedeur van Alldoorco in ons apparte...
Vos Projectinrichting BV Vos Projectinrichting BV 464 meter Wij zijn reeds 35 jaar actief in de projectinrichting en verzorgen de inrichting voor...
Belouder Belouder 2 km
George bv George bv 3 km Wij zijn GEORGE. Dé meetspecialist. Voor de bouw en industrie verzorgen wij alle ...
ITEQ ITEQ 3 km Prima koffie!!!!
Recensies
Hele huis met kozijnen van Rehau Helaas begon een paar jaar terug de folie los te laten van de kozijn inmiddels zijn op alle kozijnen de folie los. Paar jaar terug hadden ze mij beloofd als ik de folie laten vervangen dat ze mee gingen betalen ronde de 10% van t bedrag. vandaag contact gehad met ze helaas willen ze net meer mee betalen erg jammer Rehau. Ik zal in de toekomst nooit een kozijn van Rehau nemen.
De garantie van Rehau op kunststof kozijnen komt niet van de fabrikant maar van uw aannemer. Gaat deze aannemer failliet dan is Rehau Nijkerk niet thuis voor aanspraak op de garantie waar klanten door gelokt worden. Ik dacht in 2014 een goed Duits degelijk merk te kiezen en door de 10 jaar garantie die werd voorgespiegeld door Kenbouw aannemer uit Amersfoort leek het een goed aanbod. Nu vijf jaar later blijkt er bij aan aansluitingsnaad roestvorming op te treden. Geen probleem dacht ik, Kenbouw bestaat dan wel niet meer maar de garantie is van Rehau. Niets is minder waar, dus pas op als uw leverancier het over garantie heeft. Bij Rehau weet men dan van niets..... laat u goed voorlichten en ga niet over 1 nacht ijs. De merknaam Rehau zelf staat in ieder geval bij kunststof kozijnen niet voor de garantie die u mag verwachten van een hoogwaardig product.
Wij gebruiken al jaren de Rehau druppelvangers. Perfecte producten, goede documentatie, perfecte projectbegeleiding. Jammer dat de vorige review zo negatief is. Vraag is of die goed is geplaatst. Geeft niet voldoende info wat er gebeurd is. Nou ja, wij zijn al jaren dik tevreden !!
Gefeliciteerd met jullie nieuwe werkplek in Amersfoort. Team REHAU NL zet um op!
de Beste kozijn profiel .
Vertaald door Google Ik wil Rehau Windows-systemen kopen en ik heb jammerlijk gefaald: Eerst googlede ik een Rehau-dealer en nam contact op met de persoon en kreeg snel genoeg een aanbieding. Het voelde echter verdacht en ik belde het hoofdkantoor van Rehau in NL om de dealer te bevestigen. Het bleek dat de dealer geen Rehau-dealer was, ook al gebruikte hij het Rehau-logo en alles lijkt in orde. Hoe dan ook, ik vroeg een legitieme dealer van het hoofdkantoor en toen ik de Rehau Delaer belde werd ik beledigd omdat ik geen Nederlands spreek. Ik ben een expat en ben net verhuisd en met wie ik het eerst praat, zeg ik sorry dat ik geen Nederlands spreek en meestal zijn mensen erg begripvol. Deze dealer was echter een ander geval. Het is belachelijk dat ik een klant ben die bereid is om Rehau te kopen en ik word zo slecht behandeld, terwijl het zeer waarschijnlijk is dat Rehau miljoenen € uitgeeft aan marketing om nieuwe klanten te winnen. Succes daarmee!! Origineel I want to buy Rehau windows systems and I've failed miserably: First I googled a Rehau dealer and contacted the person and got an offer soon enough. However it felt suspicious and I called the Rehau HQ in the NL to confirm the dealer. It turned out the dealer was not a Rehau dealer even though he used Rehau logo and all seems in order. Anyways, I asked a legitimate dealer from the HQ and when I called the Rehau Delaer I got insulted as I do not speak Dutch. I am an expat ans just moved in and whoever I talk to first I say Sorry I do not speak Dutch and usually people are very understanding. However this dealer was a different case. It is ludicrous that I am customer who is willing to buy Rehau and I am treated so poorly while high likely Rehau spends millions of € for marketing to win new customers. Good Luck with that!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid