facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Regus

"Regus is een wereldleider in kantoorvoorzieningen. We hebben een ongeëvenaard netwerk van kantoorruimtes, co-working ruimtes, vergaderruimtes en virtuele kantoren in meer dan 3000 locaties over de hele wereld. Onze professionele werkplekken stellen kleine of grote bedrijven en freelancers in staat om overal te werken, zonder opstartkosten of kapitaalinvesteringen. Sluit je aan bij meer dan 2,5 miljoen klanten van Regus, waaronder Amazon, Uber en Linkedin, die hun kantoorbeheer uitbesteden en zo de moeite, kosten en beperkingen van een traditioneel kantoor wegnemen. Neem vandaag contact op met Regus om een rondleiding te boeken en ons brede aanbod van betaalbare kantooroplossingen te bekijken."
Adres: Braingate Rivium Boulevard 301-320 , Capelle aan Den IJssel 2909, NL
Telefoonnummer: 010 799 5200
Stad: Capelle aan Den IJssel
Route: Braingate
Huisnummer: Rivium Boulevard 301-320
Postcode: 2909


Recensies
Het personeel is behulpzaam en vriendelijk, de kantoorruimten zijn goed verzorgd en schoon. Wat mij betreft één van de betere Regus locaties. Sommige kamers zijn wel wat gehorig, waardoor je en letterlijk mee kunt luisteren met gesprekken. Het stoort enigszins maar daarnaast wil ik ook niet horen wat voor discussie of verkoop gesprek er een deur verderop word gevoerd.
Keurig verzorgde ruimtes, vriendelijk personeel. De ruimte waar ik zat was niet echt te klimatiseren en een raam open doen zorgde voor teveel herrie van de drukke weg die er pal naast loopt. Het restaurant is prima en Els die daar de scepter zwaait erg aardig en prettig.
Het concept van Regus kan ik iedere ondernemer aanbevelen. De bedrijfslocaties zijn allen zeer representatief ingericht en de medewerkers van Regus zijn bijzonder klantvriendelijk en service gericht. Het is voor mij iedere dag weer een genoegen om te werken vanuit het kantoor Braingate te Capelle aan de IJssel. De medewerkers van Regus zijn erg professioneel, ook naar mijn bezoekers toe.
Regus Capelle aan den Ijsselcentre is een prachtige locatie om te werken en klanten te ontvangen! Er heerst een goede sfeer en het is er erg schoon. Daarnaast staan de dames van de receptie altijd voor je klaar om het een en ander voor je te regelen. Kortom: hoge klantvriendelijkheid en geweldige locatie!
Zakelijk maak ik veel gebruik van het Regus concept. Vooral met deze vestiging in Capelle aan den IJssel heb ik bijzonder goede ervaringen. Dit vooral door de actieve rol van het lokale Regus-team bij het bevorderen van interactie tussen huurders en Business Card houders. Daarnaast is dit centrum ingericht volgens de nieuwe standaarden, is de Business Lounge ruim opgezet en zijn de kantoren goed bezet.
Prachtig kantoor pand. Goede service. goede prijs kwaliteit verhouding. Een aanbeveler voor hen die een kantoor nodig hebben en een leuk netwerk om zich heen willen. Julio van Leeuwaarde Algemeen Directeur Top Of The Line Security
De dames bij de receptie zijn geweldig! Elke dag word je met een glimlach ontvangen en ze staan klaar wanneer je ze nodig hebt. Kortom een top locatie en fantastische service!
Als ik ooit een eigen bedrijf zou beginnen, dan is dit helemaal niet zo'n gekke plek om te starten. Goed bereikbaar zat parkeerplaatsen dan gemeenschappelijke Kantine vlak in de buurt van Rotterdam stad.
Het team dat werkzaam is aan de balie in Capelle aan den IJssel zijn stuk voor stuk toppers. Niets is te gek voor ze en staan altijd klaar voor mij en mijn bedrijf! Ga zo door dames!
Ik ben zeer tevreden over de service bij Regus in Capelle. De dames bij de receptie zijn zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Verder wordt er goed meegedacht, indien nodig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid