facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RegioBank

RegioBank

Info

Wij brengen je financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Zodat je goede keuzes kunt maken en een goed gevoel hebt over je geldzaken. Daar staan wij voor.

Geschiedenis

RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden.

Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. Je wordt geholpen door een lokale Zelfstandig Adviseur. Die weet wie je bent en wat er speelt in je omgeving. Die de tijd neemt. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier krijg je echt advies op maat.

Advies nodig, een vraag, of een probleem? Je Zelfstandig Adviseur helpt je graag. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur online aanwezig.



"RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. In heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. Je kunt bij ons terecht voor betalen, sparen, hypotheken, beleggen en pensioensparen. Daarnaast bieden we ondernemers zakelijk betalen, sparen en lenen.Wij werken samen met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs. Je lokale adviseur helpt je, weet wie je bent en wat er speelt in je omgeving. En neemt de tijd. Voor een goed gesprek met een kop koffie."
Adres: 3521BJ Utrecht (stad)
Stad: Utrecht
Postcode: 3521BJ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: regiobank contact, regiobank rente, regiobank in de buurt, regiobank hypotheek, regiobank telefoonnummer, regiobank openingstijden, regiobank app, regiobank zakelijk
Recensies
Meer dan 1 ster zijn ze niet waard en dan zeker het kantoor Veldsink - Veerman te Zevenhuizen. Sloegen vandaag de plank finaal mis met alle smoesjes hun kant op. Klant is koning is ver te zoeken en ben 36 jaar klant !!
Slechte communicatie. Na 3 weken nog steeds geen rekening kunnen gebruiken. Hoofdkantoor telefonisch niet bereikbaar. Geen fijne bank/ dienstverlening.
Wil ik geld van mijn spaarrekening opnemen Gaat dat niet geen tegen rekening. Navraag gedaan en dat klopt,Maar moet 21 werkdagen wachten voor ze het geregeld hebben.En dat anno 2022???Digitaal kan toch in een dag lijkt mij.
Koop je een nieuwe telefoon werkt daar het contactloos betalen niet mee... Ongelofelijk dat in deze tijd je bij RegioBank niet met een Apple telefoon contactloos kan betalen.. Overige grote banken die niet onder de Volksbank paraplu vallen zoals ING Rabobank ABN hebben dit wel allemaal.
Verschrikkelijke bank. Wil je meer geld opnemen moet je dat ver van te voren aanvragen en kan je naar een andere stad toe. Rekening opgezegd bij Regio kantoor, maar de rekening bestaat nog steeds, ondanks herhaalde telefoontjes en het persoonlijk afgeven van kopieën.
Je na meer dan 3 jaar nog steeds post van oude bewoner. Diep triest.
Ik kreeg het vriendelijk verzoek om een achterlijke vragenlijst in te vullen. Stom genoeg heb ik dat ook nog gedaan. Dom, dom, dom
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor RegioBank.

Utrecht bank

openingstijden, locatie, vervoer. RegioBank adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met RegioBank. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over RegioBank delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SNS Bank SNS Bank 56 meter SNS is een Nederlandse bank voor consumenten en zzp’ers. De bank denkt slim mee in de...
As-Salama - Islamic Finance As-Salama - Islamic Finance 202 meter Hebben jullie al een update over halal bankieren?
Rabobank Rabobank 399 meter Welkom op onze Facebookpagina. Praat mee over de Rabobank of stel een vraag aan ons W...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid