facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Regio Service Compleet in Technische Installaties

Regio Service Compleet in Technische Installaties

Info

Electro installaties | domotica | wind- en zonne-energie



"Regio Service is al sinds 1998 jouw betrouwbare bouwpartner. Een bouwpartner met passie voor haar vak die staat voor kwaliteit en de beste persoonlijke service. Wij zijn flexibel en bieden deskundig advies. Al je vraagstukken op het gebied van elektrotechnische installaties en engineering zijn bij ons in goede handen. Wij denken met je mee en staan 24/7 voor je klaar. Of het nu gaat om particulier of zakelijk, we hebben alles in huis om van ieder project een succes te maken.Ook zijn we je specialist op het gebied van duurzame energie. Zowel voor het beheer als onderhoud kun je bij ons terecht. Persoonlijk contact vinden we belangrijk. We begeleiden je project van start tot oplevering. Alles met de grootste zorg en verantwoordelijkheid!"
Adres:
Telefoonnummer: 0773061751
Stad: Panningen



op zoek naar gerelateerd: Zonnepanelen Peel en Maas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woodapple Woodapple 46 meter Zij hebben ons zeer fijn geholpen . Onze ketel was kapot gelijk kwamen ze de zelfde a...
Duurazon Duurazon 932 meter Duurazon levert en installeert snel en kwalitatief zonne-energie installaties. Door o...
Recensies
Ik had een vraag over het herplaatsen van de zonnepanelen ivm. Verhuizing. Werd zeer vriendelijk te woord gestaan. En er werd meteen goed meegedacht. Het plaatsen van de zonnepanelen in 2019 door dit bedrijf, gebeurde heel netjes. Alles werd compleet verzorgd. Had er geen omkijken naar. Er werd ruim de tijd genomen om alles uit te leggen door het vriendelijk personeel.
Monteurs hebben goede kennis van de installatie. Tevens is het handig dat je onderdelen kunt afhalen en ook nog advies krijgt.
Afspraken worden niet nagekomen en communicatie ontbreekt.
Heel leuk als stage plek
Goede service, dicht bij huis
Goede service top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid