facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Regio Reisburo

Regio Reisburo
"Travel Store behoort tot de grootste zelfstandigereisbedrijven van Nederland. Een familiebedrijf dat sinds de start in 1975 al voor velen een vakantie mocht verzorgen. Tot op de dag van vandaag is ontzorgen nog altijd ons doel.Met persoonlijke service, vakkennis en een uniek aanbod maakt Travel Store het verschil. Voor zowel privé vakanties als zakenreizen. Ook voor groepen hebben wij de expertise in huis, dus kom langs, bel, mail of boek online; het is het begin van een fantastische vakantie!"
Adres: Peulenstraat 212, 3371 AS Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer: +31184611616
Stad: Boven-Hardinxveld
Route: Peulenstraat 212
Postcode: 3371 AS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Travelstore Dordrecht, Travel Store contact, Travelstore last minute, Traveltroef Spanje, Reisbureaus Nederland, Travel Shop, Actiecode Travelstore, Travel Agent vacature
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Globalfishtravel Globalfishtravel 1 km Altijd super vriendelijk en top service
Recensies
Een heel fijn en gezellig kantoor om een reis te boeken, hebben alle tijd en zoeken alles voor je uit. Ik heb hier nu twee reizen geboekt, en het zijn ook niet de laatste die wij daar hebben geboekt hebben. Deze foto is gemaakt in Kemer bij Sea life hotel. Groeten Ellie Molenaar
Super service! Goed en gezellig personeel. Nog nooit verkeerd gelopen met een vakantie..
Wat een topservice, leuke aardige meiden. Niets is teveel.
Zeer vriendelijk, behulpzaam personeel. Hele fijne ervaring.
Fijne organisatie die altijd voor je klaar staat bij het boeken van een vakantie. De afgelopen 7 jaar altijd een reis geboekt via Travel Store en tot op heden altijd zeer tevreden geweest. Bij vragen wordt je snel geholpen en de service is top. Mijn volgende vakantie zal ik zeker weer boeken via Travel Store!
Goed geholpen en uiteraard een vakantie bestemming kunnen vinden. Vriendelijk personeel,denkt goed mee en luister naar de wensen die er zijn. Zeker een aanrader!!
Super vriendelijke en altijd weer behulpzaam met het uitzoeken van een reis, en de reis compleet. Zeker een aanrader om bij hun je reis te boeken.
top geholpen in onze zoektocht naar een vakantie in Italie
Goede sevice en vriendelijk geholpen
Wij boeken al jaren onze vakanties hier je wordt altijd heel fijn geholpen Ook tiidens deze bijzonderen tijden met extra benodigde papieren. Onze dank daar voor. De vakantie was uitstekend op Zakynthos.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid