facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reggestad ICT Specialisten

Reggestad ICT Specialisten

Info

Reggestad is reeds 14 jaar de IT specialist voor het Midden- en Kleinbedrijf en particuliere consumenten in de Hof van Twente.

Geschiedenis

Reggestad is reeds 10 jaar de IT specialist voor het Midden- en Kleinbedrijf en particuliere consumenten in de Hof van Twente.

Bij Reggestad Automatisering treft u niets anders dan kwaliteit. Dat geldt voor onze computers, accessoires en dienstverlening. Wij hanteren strenge kwaliteitscontrole op alle onderdelen van ons bedrijf.



"De ondernemende ICT-specialisten van Reggestad ICT zorgen ervoor dat iedereen in jouw bedrijf goed kan werken, zoals het hoort. We richten nieuwe werkplekken in, helpen bij het inrichten van de cloud en lossen problemen op. Dit doen wij 24/7, zodat het werk altijd door kan gaan en je zelf nergens naar om hoeft te kijken.Wij brengen regelmatig een bezoek aan onze klanten om controles en updates uit te voeren. Is de server bijna vol? Dan schonen we deze tijdig op, vóórdat er problemen ontstaan. We doen er zo alles aan om een zo goed mogelijke werkomgeving te creëren én te behouden. Hierbij houden we altijd rekening met branchespecifieke punten die bijvoorbeeld gelden voor de AVG."
Adres: Kerkstraat 123a, 7471 AH Goor
Telefoonnummer: 0547273363
Stad: Goor
Route: Kerkstraat 123a
Postcode: 7471 AH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Computerwinkel Goor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wazda-IT Solutions Wazda-IT Solutions 2 km Altijd leuk om even langs te gaan, hier vindt je mensen met vakkennis, humor en mense...
Recensies
Heb vandaag mij laptop op gehaald bij reggestad ben zeer tevreden over klantvriendelijk en advies over laptops beveiliging super
Altijd nette en goede service. Kom er al jaren
Deskundig personeel.vriendelijk.
Goede service en wordt snel en vriendelijk te woord gestaan. Goede kennis van zaken.
Goede en duidelijke uitleg.
Uitgebreid assortiment computers, ICT diensten voor bedrijven, accessoires. Eigen technische dienst met vakkundig personeel.
Leuke pc winkel
Ik werd snel en deskundig geholpen.
Zeer deskundig en klantvriendelijk
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Reggestad ICT Specialisten met het openbaar vervoer


Goor, Huishoudschool 210 meter
97
Goor, Huishoudschool 320 meter
97
Goor, Herman Heijermansstraat 450 meter
95
Goor, Herman Heijermansstraat 470 meter
95

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid