facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Refreshed

Refreshed

Info

Wij zijn een verfrissend Online Bureau uit Hierden. We bouwen Websites die Werken. We creëren Online Sales Funnels. Doen aan Facebook Adverteren en e-mailmarketing en geven online advies.
Bezoek eens onze website.
#STAYFRESH

Geschiedenis

Wij zijn een verfrissend Online Bureau uit Hierden.
We bouwen Websites die Werken.
We creëren Online Sales Funnels.
Doen aan Facebook Adverteren en e-mailmarketing en geven online advies.

#STAYFRESH



"Refreshed Webdesign & online MarketingWebdesign met Focus op VindbaarheidWat doe ik zoal;- Webdesign- Online funnels opzetten- Lokale SEO- SEO Harderwijk- SEA Harderwijk- Facebook Adverteren- Grafisch ontwerp Logo en HuisstijlDoordat ik een Online marketing achtergrond hebben, kijk ik met een ander oog naar webdesign. Er moet namelijk ook conversie plaatsvinden op jouw website.Door met mij in gesprek te gaan, kan ik je helpen om te bepalen wat voor jou werkt en wat niet.Ook wil ik je graag ondersteunen op het gebied van lokale vindbaarheid. Hiervoor is het belangrijk om een geoptimaliseerde Google Mijn Bedrijf account te hebben. Door deze op de juiste manier in te zetten, kun je snel goede resultaten behalen."
Adres: Zuiderzeestraatweg 135a, 3849 AC Hierden
Telefoonnummer: 06 250 434 14
Stad: Hierden
Route: Zuiderzeestraatweg 135a
Postcode: 3849 AC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:30
Dinsdag: 08:00 - 12:30
Woensdag: 08:00 - 12:30
Donderdag: 08:00 - 12:30
Vrijdag: 08:00 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Website voor ZZPer Website voor ZZPer 0 meter One page websites voor ZZPers en Kleinbedrijven. Waarom Website voor ZZPer? ✅ Goedk...
Website voor Salon Website voor Salon 0 meter Alles-in-1 online Salon oplossing Onze websites zijn speciaal ontwikkeld voor salonei...
Messenger Chatbots Messenger Chatbots 0 meter Ook een Messenger Chatbot voor jouw bedrijf?
Recensies
Verschillende keren heb ik al samengewerkt met Jacco en elke keer naar volle tevredenheid. Jacco zet de klant altijd voorop en gebruikt de nieuwste online marketingtechnieken. Bij Jacco kun je terecht voor hoge online vindbaarheid!
Top, vriendelijk, met aandacht en professioneel geholpen door Jacco! Veel positieve reactie gehad op mijn website! Echte aanrader dus. Mvrgr. T.
Ik ben ontzettend bij met Jacco van Refreshed. Hij heeft maar een half woord nodig en snapt dan wat ik wil! Hij heeft mijn website gebouwd inclusief de mogelijkheid om reserveringen te plaatsen via de site. Regelmatig moeten er pagina's worden toegevoegd of foto's gewijzigd en dit doet hij dan zo snel! Een aantal zaken heb ik bij hem neergelegd om dit zo goed mogelijk weer te geven en hij voelt goed aan waar je naar toe wil, wat voor uitstraling je dan zoekt. Ook fijn dat gewoon alles op afstand kan, de site is namelijk gebouwd in corona tijd en ook het onderhoud doe je dan automatisch zonder elkaar te ontmoeten. Dus ook al hebben we elkaar nooit gezien, hij voelt alles goed aan!
Het contact was snel gelegd en onze wensen voor de nieuwe website uitvoerig besproken. De eerste opzet was voor 99% perfect. De laatste puntjes op de i heeft ons een mooie en toegankelijke website opgeleverd. Onze ideeen heeft Jacco werkelijkheid gemaakt en met zijn input is de samenwerking een supermatch geworden. Absolute aanrader!
Ik ben erg tevreden met de diensten die Jacco heeft geleverd. Vooral het persoonlijke contact vond erg goed.
Ik ben erg blij met Jacco's hulp! Hij heeft mij geholpen met de laatste loodjes van mijn eigen Wordpress website, die voor mij letterlijk het zwaarst waren Jacco dacht goed mee en kwam met verbetervoorstellen. Ik ben erg blij met het eindresultaat! Daarnaast verliep de communicatie met Jacco snel en soepel en gaf hij me nog enkele nuttige tips, heel fijn!
Wij hebben een fijne samenwerking met Jacco. Goede begeleiding, inzicht en ideeën. Altijd met het oog en een luisterend oor naar de klant. Over allerlei zaken heeft hij verstand om jou beter vindbaar te maken precies wat elke ondernemer nodig heeft. Absolute aanrader!
Dankzij Jacco zijn kunde en inzet hebben we een website die er weer een paar jaar tegen kan en gezien mag worden. Het traject van aanvang tot oplevering als positief ervaren, in communicatie en uitvoering.
Ik kan Refreshed van harte aanbevelen! Jacco denk goed mee in het proces en de samenwerking verliep prettig. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid