facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Refresh matras

Refresh matras

Info

Refresh bestaat uit twee matrassen in een speciale hoes. Het bovenmatras is eenvoudig én voordelig te vervangen. Zo slaap je altijd comfortabel en fris.

Geschiedenis

Het nieuwe Refres matras bestaat uit een combinatie van twee aparte matrassen in een speciale afritsbare hoes. Het ondermatras is een supportmatras dat is gemaakt van zeer duurzaam materiaal dat stevigheid biedt en kuilvorming voorkomt. Het supportmatras gaat gegarandeerd 15 tot 20 jaar mee.

Het bovenmatras is een comfortmatras dat verkrijgbaar is in de stevigheden soft, medium en hard. Het comfortmatras gaat gegarandeerd 7 jaar mee, maar is eerder al eenvoudig én voordelig te vervangen. Bovendien is de afritsbare bovenhoes zeer goed ventilerend en wasbaar in de wasmachine. Zo slaap je altijd comfortabel en fris.

Adres: Tasveld 14, 3417 XS Montfoort
Telefoonnummer: 0348-478013
Stad: Montfoort
Route: Tasveld 14
Postcode: 3417 XS


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid