facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Refresco Benelux (Maarheeze)

Refresco Benelux (Maarheeze)
Adres: Oranje Nassaulaan 44, 6026 BX Maarheeze, Nederland
Telefoonnummer: 0495 596 111
Staat: Noord-Brabant
District: Cranendonck
Stad: Maarheeze
Route: Oranje Nassaulaan
Huisnummer: 44
Postcode: 6026 BX


Openingstijden

maandag: 08:30–17:00
dinsdag: 08:30–17:00
woensdag: 08:30–17:00
donderdag: 08:30–17:00
vrijdag: 08:30–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stafa Stafa 1 km Staan altijd voor mij klaar top bedrijf
Recensies
Ontvangst balie voor de chauffeurs is erg vuil en vies van boven tot beneden en van voor tot achter. De toilet is ook erg ranzig en nat. Het aanmelden duurt erg lang. Laad/losTijden op de cmr,s kloppen niet. Echt triest de werkwijze en ontvangst. Bahbah.
Top bedrijf heb in een korte periode een mooie carrière kunnen opbouwen. Niet alleen de persoonlijke ontwikkeling onderscheidt Refresco voor mij.nnRefresco Hecht veel waarde aan de kwaliteit van hun producten.nOok heerst er geen sterke hiërarchie, iedereen zijn mening telt mee.
Refresco heeft de receptuur van limonadefridrank huismerk River voor Aldi gewijzigd; geen 6% sinaasappelsapconcentraat maar 4.2% , niet goed een centenkwestie. Ik schakel over op andere sinas.
Daar werk ik
Ik hou niet van bedrijven waar Roemeense chauffeurs lossen en laden...zeker in een situatie waar niemand iets betaalt...Ik beschouw het als misbruik..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid