facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reflexinsideout

Reflexinsideout

Info

Reflexinsideout.
Reflexzonetherapie door Nicole van Lieshout.
Via de voeten klachtenvermindering realiseren door het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan te spreken en de doorbloeding van organen te verbeteren

Geschiedenis

reflexzonetherapie om u klachten op een holistische manier aangepakt te zien worden. denk aan rugklachten, schouderklachten, obstipatie, slecht slapen, vermoeidheid, niet zo lekker in je vel zitten etc. Maar ook zonder klachten en voor pure ontspanning kan je bij me terecht



"Reflexzone therapeut en coach op gezonde en actieve levensstijl m.b.v. Herbalife producten. Reflexzone therapie is inzetbaar voor lichamelijke, geestelijke en mentale problemen. Je stimuleert met voetreflex het zelfgenezend vermogen van het lichaam waardoor klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Aan welke klachten kunt u denken: rugklachten, schouderklachten, slecht slapen, obstipatie, stress, hoofdpijn/migraine, oedeem, minder goed in je vel zitten, piekeren, overgangsklachten, blaasontstekingen etc. Om het lichaam zo goed mogelijk te laten functioneren is het belangrijk dat u alle voedingsstoffen binnen krijgt dit kan d.m.v. Herbalife. Zou u graag afvallen, meer vitaliteit dan kunnen deze producten en mijn begeleiding u hierbij helpen."
Adres: linde 3, 5731NN Mierlo
Telefoonnummer: 0628939581
Stad: Mierlo
Route: linde 3
Postcode: 5731NN



op zoek naar gerelateerd: Gemmeke van Mierlo
Recensies
Voor peesplaatontsteking naar Nicole gegaan op aanraden van kennis. Eerder peesplaatontsteking aan andere voet gehad en na 1,5 jaar fysio alsnog spuit in voet gehad. Nu naar Nicole geweest en na 6 behandelingen klachtenvrij. Buiten dat gaf Nicole ook andere klachten aan die ze voelde tijdens de behandeling en dat klopte en ook die behandelt ze nu. De eerste behandelingen waren pijnlijk maar daar moet je even doorheen. Ik ben superblij!!! Blijf nu periodiek naar Nicole gaan om e.e.a. te onderhouden maar dat wil ik zelf graag. Dank je wel Nicole.
Nicole is zeer kundig en hardwerkend, deze vorm van therapie is echt het proberen waard. Ik had het 10 jaar eerder moeten doen!
De vrouw van wie deze praktijk is goed in observeren en luisteren van wat je wel maar soms ook niet zegt. Ze stelt daardoor vragen die voor haar meer duidelijkheid geven aan wat ze voor je kan betekenen. Of je het nou lijfelijk alleen last hebt of ook soms dingen ervaart zoals stress. Ze geeft je een voetreflex het gevoel of je weer veel meer aan kunt. Mijn hielspoor is door de voetreflex sneller minder geworden. Nu totaal geen last meer van. Super blij dat ik haar gevonden heb.
Het begint al bij de allerhartelijke ontvangst en een kopje thee of water wat meteen een fijne atmosfeer creeërt. Nicole luistert goed naar je en bespreekt samen welke doelen je wilt bereiken en werkt daar dan aan, en dit werkt verbazingwekkend sneller als ik dacht. Daarbij is zij een zeer prettig persoon die in een informele setting tijdens de behandeling met je bespreekt wat je zoal bezig houdt en geeft dan ongevraagd advies wat zeer welkom en behulpzaam is. Ik blijf mij verbazen vanaf het begin dat zij via je voeten voelt wat er met je lichaam aan de hand is, echt ongelooflijk goed! En op het einde van de behandeling een heerlijke voetmassage waarbij ik mijn best moet doen om niet in slaap te vallen omdat het zo rustgevend en relaxed is. Aarzel niet maar neem de stap en ga ervoor, ik had dit al veel eerder moeten dan achteraf gezien.
Nicole is kundig, biedt een luisterend oor en weet wat ze doet. Nu dat ik in Coronatijd even niet ben geweest merk ik echt dat de Voetreflex wel degelijk effect heeft. Ik hoop dat ik weer gauw mag komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid