facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reesttours

Geschiedenis

U zoekt een betrouwbare vervoerspartner? Of u nu op zoek bent naar het vervoer van maximaal 4 personen per taxi, kleinere groepen per minibus of miditouringcar of vervoer zoekt voor grotere groepen per luxe touringcar, Reesttours biedt aan u samen met Taxi “de REEST” alle mogelijkheden om u te ontzorgen en uw vervoer te verzorgen.

Reesttours denkt graag met u mee! Of het nu gaat om (mini)touringcarverhuur voor 19 of meer dan 1.000 personen, een gezellige dag met familie of vrienden er op uit, een personeelsuitje of een reis met de businessclub of sportvereniging, wij hebben de ervaring om voor u(w gezelschap) het vervoer op één of meerdere dagen te verzorgen, waarbij onze chauffeurs uw gastheer én reisleider zijn. Naast uitsluitend het vervoer bieden wij ook de mogelijkheden uw één- of meerdaagse reis volledig te verzorgen, waarbij u kunt denken aan bijvoorbeeld entreegelden, hotelovernachtingen, lunch/diner, koffie met gebak.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden, uw ideeën of verzoeken te bespreken.

Adres: Setheweg 11 24, 7942 LA Meppel
Telefoonnummer: 0522 262 900
Stad: Meppel
Route: Setheweg 11 24
Postcode: 7942 LA



op zoek naar gerelateerd: Ikwileengoedkopebushuren, Partybus huren Ede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Goede bussen vroeger. Helaas failliet in Meppel
On gezellig en veel gesloten winkel ruimtes.
Goede bus en leuke chauffeurs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid