facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reeleezee - Boekhouden in de Cloud

Info

Reeleezee is een succesvolle aanbieder van online boekhouden, factureren en urenregistratie voor starters, ZZP'ers, MKB-ondernemers en hun accountants.

Adres: De Corridor 5A, 3621ZA Breukelen
Telefoonnummer: +31346258080
Stad: Breukelen
Route: De Corridor 5A
Postcode: 3621ZA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Slim boekhouden, Boekhoudpakket online
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PerTazza PerTazza 99 meter Wat een goede service! Fijne mensen die daar werken, super goed contact met Ellen. En...
Poppy Grace mate original Poppy Grace mate original 431 meter Welkom bij Poppy Grace mate Original Facebook pagina.
Bacon and Biltong Bacon and Biltong 806 meter Biltong and bacon made the South African way and supplied in the Netherlands and Euro...
Allocacoc Allocacoc 2 km Nat op de los plek verder goed
ARedCard ARedCard 27 km A Redcard is the cool solution if you want to confront someone with his or her behavi...
Recensies
Software bevat heel veel bugs, helpdesk reageert heel laat en komt niet met een oplossing. Wij wilden onze account opzeggen, dit kon niet omdat wij niet kunnen inloggen. Per email geprobeert op te zeggen, dan krijg je als reactie dat het niet kan per email. Je moet eerst openstaande factuur betalen, je account wordt dan geactiveerd en dan moet je via de website opzeggen. Dit lijkt mij niet legaal??? Reeleezee is ook de enige met slechte beoordelingen, in vergelijking met andere boekhoudsoftwares.
pakket is niet super praktisch en heeft weinig moderne toepassingen die anderen wel hebben. De service is erg matig lang wachten op reactie, en toppunt is wel dat je boekhouding wordt geblokkeerd als je 2 dagen achter ligt met betalen in de zomervakantie. Daarbij komt dat dit niet enkel een geautomatiseerd proces is maar dat de klantenservice dit beleid uitvoert en handhaaft. Dan kun je dus vanuit een vakantiehuisje een factuurtje gaan betalen... we zijn nu aan het kijken hoe we reeleezee kunnen uitfaseren.
Het pakket voldoet al jaren helemaal aan mijn verwachtingen en die van de boekhouder en accountant. Urenadministratie werkt prettig, boekhouden is zelfs voor mij simpel. Maar waar ik vooral tevreden over ben is de klantenservice. Ik weet dat ik en lastige klant kan zijn, maar er wordt seeds meegedacht en echt persoonlijk gecommuniceerd. Reeleezee is volgens mij niet echt 'klein' meer, maar in de communicatie weten ze iig bij mij dat gevoel wel vast te houden. Echt top!
Gebruik als boekhouder Reeleezee voor diverse ondernemers. Ken het systeem nu zo goed dat ik daar meestal wel uitkom alhoewel er hier en daar rare bugs zijn maar de support is echt ondermaats. Kan weken duren voor ze reageren en telefoon wordt ook vaak niet opgenomen. Schandalig...
Software is heel goed als je klant wil worden. Ale je je abonnement wil opgeven dan wordt het opeens heel moeilijk. Erg jammer, niet de moeite waard!
Systeem heeft heel veel “ziektes” helpdesk is totaal onbereikbaar!! Super slecht!
Dit raad ik ten zeerste af voor iedere ondernemer. Software is dramatisch. Prijs te hoog en ze rekenen ook vol tarief als je het systeem niet gebruikt. Slechte klantenservice. Wij zijn overgestapt naar Moneybird. Vele malen voordeliger en software die wel werkt en gebruiksvriendelijk is.
Reeleezee zit na jaren nog steeds vol bugs en errors. Prijs veel te hoog en er valt nauwelijks meer mee te werken. Ten zeerste af te raden!
Slecht, werkt nauwelijks, sloom, zit vol fouten, duur, slechte klantenservice, denken niet mee. Exact heeft dit bedrijf overgenomen en het enige wat ze nu nog doen is de laatste paar ondernemers die er nog bij blijven helemaal uitknijpen met hoge prijzen voor een dramatisch slecht boekhoudpakket. Niet aan beginnen tenzij je van ellende houdt.
3 jaar heel veel boekhouding geprobeert ...maar deze is de beste echt mijn complimenten en ook hele gooie support ..probeer je zal echt blij mee zijn
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid