facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ree-zo Electro World Oosterbeek

Ree-zo Electro World Oosterbeek

Info

Speciaalzaak van verkoop wit en bruingoed.

Geschiedenis

Reezo Electroworld is een zelfstandige onderneming die met eigen naam en faam instaat voor wat ze doet..
Wij zijn goed in U perfect van dienst zijn met het maken van de juiste keuze en met het geven van een onberispelijke service .Bij ons koopt u altijd zonder zorgen. U kunt erop vertrouwen dat alles perfect en vakkundig voor u wordt geregeld. Om u extra goed van dienst te kunnen zijn wordt er uitsluitend gewerkt met de beste merken. Kenmerkend voor al ons winkelpersoneel is de grote deskundigheid en de uitgesproken klantgerichte mentaliteit. Ze helpen u graag én snel met bijv. de juiste instellingen van apparaten, aansluiting en bediening of het verzorgen van passende bekabeling en accessoires. Mocht uw aankoop onverhoopt gerepareerd moeten worden, dan staan onze eigen monteurs direct voor u klaar .Desgewenst wordt er een vervangend product aangeboden.Kwaliteit, prijs, vakmanschap en een ruim assortiment, alles onder een dak. Wij gaan graag net even iets verder, ook luisteren wij naar al uw wensen en denken we mee over de mogelijkheden, zodat u een weloverwogen aankoop kunt doen.
Zo wordt u accuraat geholpen in de winkel en kan de installatie bij u thuis perfect geregeld worden. Bij Ree-zo staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Ook voor inbouw apparaten en de installatie ervan bent u bij ons aan het juiste adres.
Het is bij ons ook mogelijk om een afspraak aan huis te maken met één van onze adviseurs om zo te streven naar een zo goed mogelijke keuze voor uw aankoop.



"Reezo Electroworld is een zelfstandige onderneming die met eigen naam en faam instaat voor wat ze doet..Wij zijn goed in U perfect van dienst zijn met het maken van de juiste keuze en met het geven van een onberispelijke service .Bij ons koopt u altijd zonder zorgen. U kunt erop vertrouwen dat alles perfect en vakkundig voor u wordt geregeld. Om u extra goed van dienst te kunnen zijn wordt er uitsluitend gewerkt met de beste merken. Kenmerkend voor al ons winkelpersoneel is de grote deskundigheid en de uitgesproken klantgerichte mentaliteit. Ze helpen u graag én snel met bijv. de juiste instellingen van apparaten, aansluiting en bediening of het verzorgen van passende bekabeling en accessoires."
Adres: Utrechtseweg 86, 6862 AN Oosterbeek
Telefoonnummer: 026 333 2337
Stad: Oosterbeek
Route: Utrechtseweg 86
Postcode: 6862 AN


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Electro World Rotterdam, Blokker Oosterbeek
Recensies
Prima zaak staat je netjes te woord en vertellen wat ze kunnen
Slechte service. Op zaterdag gasfornuis LATEN plaatsen. Fornuis werkte eind van de dag nog niet. Ik moest maar een gasfitter bellen want het zou liggen aan de gasleiding. Blijkt na 4 dagen dat ze bij het vervangen van de gasslang een knik in de slang hebben gemaakt waardoor de gastoevoer werd afgesloten en het fornuis dus onbruikbaar was. Weliswaar 25 euro compensatie gekregen, maar dat neemt niet weg dat ik het nog steeds een slechte service vindt. Als je betaalt om alles te laten plaatsen moet alles ook werken voordat de monteur vertrekt. Dus ondanks dat voor mij geen Electro World meer!
Goede uitleg, zonder poespas. Aardige verkoper, die je geen knollen voor citroenen verkoopt. Ook fijn om de plaatselijke ondernemer te steunen.
Geweldige winkel! Super word je geholpen, prima producten én de service FANTASTISCH! Zelden meegemaakt zo goed! Meer dan absolute AANRADER!!!
Fijne winkel, voelt goed daar!!
Heel goede zaak voor je wit- en bruingoed met een fantastische service van vakkundige medewerkers
Persoonlijk, komt afspraken na, service.
Snel en duidelijk advies, snelle levering helemaal goed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid