facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RedShell Direct

Info

Dé online aanbieder in de wereld van Nieuw en Refurbished IT Hardware. We bieden je kennis en producten aan voor uiteenlopende ICT-situaties.We zijn niet alleen een webshop, maar bieden je ook graag hulp bij vraagstukken of projecten.

Geschiedenis

RedShell Direct, de networking specialist

Alles rondom networking eenvoudig online bestellen en snel in huis. Een ongekend grote keuze tegen super scherpe prijzen. En dat alles bij een betrouwbare webwinkel, die u ook nog eens graag adviseert.



"Wij zijn RedShell, dé online aanbieder van nieuw, remarketed en refurbished IT hardware voor de zakelijke markt. Elke werkdag staan wij, het RedShell team, voor jou klaar om je te kunnen voorzien van de juiste producten en adviezen op het gebied van IT hardware.In onze webshop kan je een breed assortiment 200.000+ artikelen vinden aan merken en producten van uitstekende kwaliteit.Zowel nieuw, remarketed als refurbished producten! Veel bekende merken zijn vertegenwoordigd in ons aanbod in de webshop.waarbij een goede prijs, kennis, gemak, snelheid en uiteraard ook prettig persoonlijk contact centraal staan. Inmiddels hebben we duizenden zakelijke klanten naar alle tevredenheid geholpen."
Adres: Tjalk 24, 2411 NZ Bodegraven
Telefoonnummer: +31885052100
Stad: Bodegraven
Route: Tjalk 24
Postcode: 2411 NZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: RedShell review, Trustpilot RedShell, Redshell retour
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Computerwacht Computerwacht 550 meter Goede werkgever die nog op zoek is naar ICT talent
WiKa uw ICT Winkel WiKa uw ICT Winkel 1 km Mooi nieuw beeldscherm gekocht voor een schappelijke prijs, heb ze gevonden via markt...
Marivia Marivia 1 km Ontwerpen van website's - Ondersteuning op automatisering voor bedrijven.
TF-ICTShop.nl TF-ICTShop.nl 1 km Technofarm TF-ICTShop.nl | Verkoop van computersystemen, besturingssoftware en losse ...
MaxControl - Apple Producten, Service & Support MaxControl - Apple Producten, Service & Supp... 2 km MaxControl is gespecialiseerd in support, beheer en consultancy op uw Apple producten...
SIRA IT-Diensten B.V. SIRA IT-Diensten B.V. 3 km De beste werkgever van Nederland!
Recensies
Klanten service snel en correct, met mijn complimenten naar Matthijs Sterkte nog met je stem mocht je die nog niet terug hebben. Met spoed geleverd en zelfs met spoed eerder ontvangen dan verwacht! Alles correct en top verpakt. Kort om, ik raad RedShell zeker aan.
Erg slechte service, mevrouw is erg onbeschoft aan de telefoon. Ik heb in oktober een laptop via Redshell gekocht, echter is de laptop defect. Je word slecht behandeld en door verwezen naar de leverancier die daar volgens hen verantwoordelijk voor is. Eindstand heb ik nog steeds geen laptop en heeft mevrouw de telefoon op de haak gegooid. Nooit iets kopen bij deze zaak!
Er was een probleem met betalen op de website. Gebeld en gelijk opgelost. Pakket volgende dag ontvangen. Prima geregeld.
Snelle levering, ook naar particulieren. Goede snelle reaktie op mijn vraag. Tot nu toe een no nonsense bedrijf die doet wat het zegt
bestelling geplaatst en netjes bericht gekregen dat 1 product niet op voorraad was. De bestelling duurde 1 dag langer met leveren en keurig op tijd geleverd. fijne bedrijf, goed in de communicatie.
Wat een goede verkoper. Het bestelproces gaat makkelijk, de bezorging snel. Omdat mijn aankoop een forse omvang had, werd deze als kleine pallet verzonden, zonder track and trace. RedShell heeft me een dag na levering gebeld om te vragen of de bestelling bezorgd was, of alles werkte en naar wens was. Is dat goede service of niet? Vijf sterren, zonder twijfel!
Heel snel en goed ingepakt
Na 4 dagen geen informatie over de levering, maar wel een verzoek voor een beoordeling. Dan kan ik er niet meer van maken. Statusinformatie zou beter zijn dan niets, voor een levering die standaard 2-3 dagen is. Disclaimer dat het druk is is te makkelijk in februari.
Levering was precies zoals op de website werd aangegeven.
Prima bestelprocedure en de bestelling is op tijd bezorgd en goed verpakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid