facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Redpack Productions

Adres: Wagenmakerstraat 5, 2984BD Ridderkerk
Telefoonnummer: 0641189513
Stad: Ridderkerk
Route: Wagenmakerstraat 5
Postcode: 2984BD


Recensies
Jonathan is een hele aardige, spontane gozer. Een goede recording dag gehad. Super gezellig. Waar voor je tijd en geld. Hartstikke bedankt. Ik raad hem aan!!!
Drums opgenomen voor aankomend album, was echt een goede ervaring; dankzij de efficiente werkwijze stond alles er in een mum van tijd op en de kwaliteit is dik in orde. Mijn kit heeft zelden zo goed geklonken.
Redpack productions haalt het beste uit je track naar boven. Het is niet alleen wat de klant wil doen we maar hij denk mee met hoe je het maximale uit je track kan halen. Betaalbaar en professioneel.
Leuk man ik kom sowieso vaker alleen is de plek zelf niet zo snel te vinden
Professionele studio voor een goede prijs !!
jon is een fijne vent!verdiept zich al jaren in de materie.neemt de tijd voor je en werkt goed samen tot een proffesioneel product.een en al lof voor deze man.ik zeg ,sla je slag nu hij nog lowbudget is.
Goede service en de opname is geweldig geworden!!!!
Vertaald door Google Super winkel! Origineel Super toko!
Vertaald door Google Topgozer! Origineel Topgozer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid