facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Redlittle

Redlittle

Info

Grafische Ontwerp Studio van Glenn Mosterd en Paul Dokman.

Geschiedenis

est. 1990

1990, het jaar waarin Glenn Mosterd en Paul Dokman het levenslicht zagen. Beide opgegroeid in het idyllische Wijhe, met een passie voor ontwerp. In 2011 besloten de twee neven om Redlittle ter wereld te brengen: een grafisch ontwerp studio voor een uiteenlopende doelgroep. Vanuit hun kantoor in thuisdorp Wijhe werken zij aan diverse creatieve ideeën en projecten.

Bekijk op de website de verschillende voorbeelden van de door Redlittle ontworpen projecten.



"Wij voeren een bijzonder breed assortiment aan bei- en haakgarens van diverse bekende merken Scheepjes, Online, Katia, Borgo, Schoeller, Durable. Voor borduren hebben wij het garen van DMC en diverse borduurpakketten.Op gebied van kleinvak zijn we ruim gesorteerd, van naaigarens, biaisband tot knopen en naalden.Ook hebben wij Quilt- en borduurstoffen. Tenslotte verzorgen wij eveneens inlijsten en naaimachine reparatie.Indien gewenst leveren wij op bestelling per post, tegen gebruikelijke post-tarieven."
Adres: Kappeweg 3a, 8131 PT Wijhe
Telefoonnummer: +31 6 280 826 56
Stad: Wijhe
Route: Kappeweg 3a
Postcode: 8131 PT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SET Design & Communication SET Design & Communication 2 km Lisette, zorgt dat jij beter online & offline zichtbaarheid bent
Recensies
Prachtig winkeltje, nog echt als vroeger. Heeft alles wat je nodig kan hebben voor textiewerken. Hele aardige mensen die je graag willen helpen. Het is wat klein en rommelig maar dat voegt voor mij alleen maar toe aan de charme.
Fijne winkel , erg behulpzaam en altijd in voor een gezellig praatje . Niets is te veel gevraagd . Super goede ervaring met inlijsten werk . TOP winkel .
Piepklein winkeltje, onoverzichtelijk en behoorlijk rommelig. Gelukkig een hele aardige mevrouw die zeer behulpzaam was. Helaas geen plek waar je uitgebreid kunt snuffelen, het is er te krap en niet geschikt voor rolstoelen.
Fijne winkel waar je veel handwerkspullen kunt krijgen. Je wordt er heel goed geholpen. Top!
Lekkere winkel. Zegt op welke vraag dan ook bijna nooit nee. Top
Heerlijk snuffelwinkeltje, ontzettend aardig geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid