facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Redkiwi

Redkiwi

Info

Wij zijn Redkiwi. Een full service digital agency met een team van digitale denkers en doeners. Samen met onze klanten creëren we digitale werelden.

Geschiedenis

We ontwerpen en bouwen, zo brengen we organisaties en doelgroepen dichter bij elkaar. Dit doen we met strategische concepten die steeds weer de verwachtingen overtreffen. Onze oplossingen zijn uitdagend en gedurfd. Opvallend vooruitstrevend, maar ook heel gewoon. We brengen complexe vraagstukken terug tot verrassende eenvoud.



"Full service digital agency Redkiwi. Wij geloven in de krachtige combinatie van design en technologie. Samen met onze klanten en eindgebruikers creëren we digitale werelden, platformen, shops en sites. We brengen complexe vraagstukken terug tot verrassende eenvoud. Alles met maar één doel: create digital impact.We ontwerpen vanuit het unieke gedachtegoed van de klant. Dat wat hem de rode kiwi tussen de groene maakt. We streven naar duurzame en verrassend betrouwbare oplossingen. Goedkoop is duurkoop, geen quick en dirty tricks en altijd vanuit een open mind. Open source zit namelijk in ons DNA en toegankelijkheid in ons hart."
Adres: Dunantstraat 8, 3024 BC Rotterdam
Telefoonnummer: 0102819633
Stad: Rotterdam
Route: Dunantstraat 8
Postcode: 3024 BC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: redkiwi team, redkiwi contact, redkiwi vacatures, redkiwi logo, redkiwi klantencentrum, full service digital agency, red kiwi websites, red kiwi zespri
Recensies
Ik heb 4 maanden stage gelopen bij Redkiwi als Design stagiaire. De informele sfeer die er hing, gaf mij gelijk een fijn gevoel en daardoor heb ik mij altijd op mijn gemak gevoeld tijdens mijn stageperiode! De begeleiding die ik kreeg was ook top en ik heb ontzettend veel geleerd bij Redkiwi, dus als je nog een stage zoekt, ben je bij Redkiwi aan het goede adres!
Vijf jaar geleden circa EUR 50.000,00 bij Redkiwi geïnvesteerd voor de ontwikkeling van twee nieuwe websites. Momenteel ondervinden wij problemen bij deze sites en Redkiwi geeft aan dat zij de broncodes hebben weggegooid waardoor wij niets meer kunnen aanpassen en/of verbeteren. Echt schandelijk! Onze enige optie is om beide websites helemaal opnieuw op te laten bouwen. De kosten hiervoor bedragen EUR 30.000,00. Ik wil iedereen waarschuwen voor deze amateurs! Voor ons NOOIT meer Redkiwi. Wij voelen ons opgelicht en bedrogen!
Redkiwi denkt mee en heeft een goed professioneel team in huis. Samen met hen is het gelukt om een zeer complexe webshop een maatwerk configurator die een etiket van A tot Z kan samenstellen, koppeling met een externe editor, tot het aanslingeren van onze drukpersen neer te zetten. Een shop waar onze klanten ontzettend blij mee zijn. Met Redkiwi werken we nauw samen en ze proberen je echt naar een hoger niveau te tillen. Zeker een aanrader!
Ik ben bij Redkiwi begonnen als afstudeerstagiaire, maar heb nooit het gevoel gehad dat ik een stagiaire was; vanaf dag één was ik echt part of the team. Dit komt door de informele sfeer binnen het bedrijf, het toffe werk, maar ook zeker door de leuke Kiwi's! Dit gevoel was gelukkig wederzijds én ben ik nu aan het werk als UX designer bij Redkiwi. Elke dag is leuk & uitdagend vanwege de uiteenlopende leuke klanten.
Helaas kan ik geen positief verhaal schrijven over Red Kiwi. Voor een klant heb ik dit bedrijf gekozen voor het bouwen van een nieuwe website. Het begon met een heel goed gevoel, maar helaas is het heel teleurstellend geëindigd. Er werd slecht geluisterd naar onze wensen en we hebben duidelijk gemaakt wat ons budget was voor alles en dat is in een nachtmerrie geëindigd. We werden binnengehaald met een redelijke prijs, maar achteraf bleek dat deze persoon te lui was geweest om een werkelijke inschatting te maken van de omvang en kosten van de website. Dit terwijl ik een volledig overzicht had gemaakt van alles wat wij in de site wensten. Het is altijd een kwestie van smaak, maar het ontwerp waar ze uiteindelijk mee kwamen liet veel te wensen over en uiteindelijk hebben we een groot deel van de website met een andere ontwerper ontworpen. De benadering was te minimalistisch en wij geloven meer in het gemak van de bezoeker van de site, om zo snel mogelijk te komen naar waar je naar op zoek bent. Dit is een verschil van insteek, waar wij het duidelijk niet over eens konden worden. Er is verder weinig rekening gehouden met SEO. Bij het gemaakte ontwerp was hoe het eruit zag belangrijker dan de reeds opgebouwde SEO van de oude website. Ook was de website slordig aangeleverd met veel dingen die niet werkten zoals het was afgesproken. Wij zijn geen makkelijk klant doordat we heel goed weten wat we wel en niet willen. Red Kiwi was dan ook geen goede match voor ons omdat ze totaal niet flexibel zijn ten opzichte van de wensen van de klant. Ze willen graag doen wat ze willen doen en hebben het gevoel hier een expert in te zijn. Positief waren we wel over de projectleider, deze was goed bereikbaar voor ons. Helaas moest ze aan het einde van elk gesprek zeggen dat ze moest checken of dit binnen het budget paste, waardoor je heel erg het gevoel krijgt als klant dat elke vraag een prijskaartje heeft. Ik zou Red Kiwi persoonlijk niet aanraden. Het is voor mij de grootste teleurstelling in een werkrelatie geweest die ik ooit heb beleefd. We zijn uiteindelijk uitgekomen op 2 sterren omdat er enkele goede ideeën zijn geweest die we uiteindelijk hebben gebruikt en omdat de communicatie met de projectleider wel goed verliep, maar als er halve sterren waren geweest dan was ik niet boven de 1,5 uitgekomen.
Redkiwi is een sfeervol bedrijf met gedreven mensen. Ik heb hier 4 maanden met plezier stage mogen lopen als visual designer en ik heb hier veel kunnen leren! Ik heb interessante werksessies meegemaakt en aan toffe projecten gewerkt. Dit heeft zeker bijgedragen aan mijn leerproces als webdesigner! Daarnaast zijn de teams zijn gedreven en werken hard om tot unieke designs te komen en deze tot in de puntjes uit te werken. Ben je nog op zoek naar een leuke stage of een internetbureau? Dan ben je hier zeker in goede handen.
Als Visual Design stagiair heb ik de afgelopen 4 maanden een top tijd gehad bij Redkiwi. Goede begeleiding, uitdagende opdrachten en een gezellige sfeer zorgen er voor dat je je geen dag verveelt. Ben je dus op zoek naar een leuke, leerzame en uitdagende stage? Dan ben je bij Redkiwi aan het juiste adres!
Super leuk bedrijf. Denkt goed mee, zijn echte professionals.
HET websitebureau van Rotterdam!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid