facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Redit Technisch Handelsburo

Redit Technisch Handelsburo

Info

ReDIT is een technisch handelsburo, dat zich bezighoudt met de verkoop van allerhande installatiemateriaal aan particulieren en bedrijven.

Geschiedenis

ReDIT is een technisch handelsburo, dat zich bezighoudt met de verkoop van allerhande installatiemateriaal aan particulieren en bedrijven. Dat kan variëren van een cv ketel tot een badkamer, van een beregeningspomp tot grondkabel. Wij verkopen deze producten tegen een zeer lage, scherpe prijs. Tevens beschikt ReDIT over een zeer ervaren montage-team. De mensen van dit team zijn in te huren voor klussen zoals bijvoorbeeld het monteren van een CV-ketel, of het aanleggen van gas, water of electra.



"ReDIT Luttenberg is al meer dan 20 jaar een vertrouwd adres voor installatiewerken en verkoop van allerhande installatiematerialen. Vanuit ons magazijn in Luttenberg gaan vele technische onderdelen over de toonbank. We leveren onze producten en diensten aan zowel particulieren als bedrijven.Daarnaast beschikken wij over een ruim assortiment beregenings-producten. Bij ons kunt u terecht voor het aanleggen en onderhouden van beregening systemen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend advies aan of neem contact met ons op! Technisch Handelsbedrijf Installatiebedrijf Verkoop & aanleg van Tuinberegening"
Adres: Luttenbergerweg 24, 8105 RV Luttenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0572-301850
Stad: Luttenberg
Route: Luttenbergerweg 24
Postcode: 8105 RV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Redit Technisch Handelsburo Redit Technisch Handelsburo 0 meter Een uitstekend service gericht bedrijf. Ik had nieuwe terugslag klep nodig. Werd geho...
Verschoor Verf en Behang Verschoor Verf en Behang 577 meter Persoonlijk advies
renskemollink.nl handgemaakte sieraden renskemollink.nl handgemaakte sieraden 612 meter Handgemaakte sieraden van o.a. leer.
1982 1982 612 meter
Kaarsenmakerij Kaarsenmakerij 787 meter Niet van binnen gezien, we kwamen langs op een verkeerde tijd...
Buitengewoon Buitengewoon 2 km Super vriendelijke mensen die je hun bedrijf op een leuke manier laten zien. Tevens h...
Recensies
Een uitstekend service gericht bedrijf. Ik had nieuwe terugslag klep nodig. Werd geholpen door erg vriendelijke service gerichte jongeman. Gaf goed uitleg en hielp me herinneren wat er verder nodig was. Ik ben uitermate tevreden. Prachtig bedrijf. Het zag er allemaal keurig en opgeruimd en overzichtelijk uit. Kan dit bedrijf zeer aanraden.
Erg goed advies gekregen bij het aanleggen van een bewateringssysteem met pop-up sproeiers.
Een plek waar alle maten en soorten wel te koop zijn
Goed bedrijf, vriendelijke hulp en met verstand van zaken
Ik was niet bij het tankstation maar bij besten auto garage en dat was top
Prima winkel, behulpzaam installatiebedrijf, uitstekende service
Slecht.lang wachten Laten je gewoon wachten om koffie te drinken
Eerlijk makkelijk en goed bedrijf
Gewoon "no nonsense".
Weer prima geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid