facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rederij Stiphout

Rederij Stiphout

Info

Boottochten & City-tours



"Rederij Stiphout biedt een uitgebreid vaarprogramma in en rondom Maastricht. Ook is er een uitgebreid aanbod voor gezelschappen zoals een lunch of borrelcruise, maar ook een complete feestavond aan boord!"
Adres: Maaspromenade 58, 6211 HS Maastricht
Telefoonnummer: 0031433515300
Stad: Maastricht
Route: Maaspromenade 58
Postcode: 6211 HS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Rederij Stiphout korting, Historische rondvaart Maastricht, Rondvaart Maastricht sluizen, Boottocht Maastricht Luik, Rederij Stiphout parkeren, Maaspromenade 58 Maastricht, Brunchboot Maastricht, Parkeren Maaspromenade Maastricht
Recensies
Rondvaart de oude vaarroute van ongeveer 2 uur gedaan. Leuke mooie route, die je door veel sluisjes voert. Echter werd bij de kaartjes verkoop niet mede gedeeld dat de geluidsinstallatie het niet deed. Vervolgens werd er laconiek een bundeltje a4tjes naar je toe gegooid als uitleg voor onderweg.
De rederij biedt een scala aan rondvaarten, arrangementen en verhuur van sloeps. We boekten online De Historische Rondvaart. Voo koffie met vlaai en een matrozen-lunch kon ook vooraf ingetekend worden. Aan boord konden extra hapjes en sapjes besteld worden. In drie talen werden de highlights toegelicht en de kapitein droeg zijn steentje bij met iets minder statische bijdragen. De 5e ster ontbreekt. Reden van de 2 uur durende tocht over 7,5 km werd een te grote tijd in beslag genomen door het schutten in de sluizen.
Leuke familiedag gehad met rederij Stiphout. De 4-sluizentocht was een enorm succes. Uitermaat prima verzorgd arrangement met een zeer vriendelijke en professionele bemanning in een zeer nette omgeving, zowel op de kade als aan boord.
We hadden een eticket met qrcode, deze moesten we bij het havenkantoor ruilen tegen een ticket met qr code. Deze werd niet gescand, dus een onnodige actie vinden wij. Maar verder een aardige tocht met uitleg via speakers over bezienswaardigheden Maastricht in Nederlands, Engels en Duits. Het uur vloog voorbij, mede door een hapje en drankje en de uitleg.
Mooi tripje gemaakt ..... de 4 sluizen tocht. Catering aan boord was goed verzorgd, heerlijk dagje gehad.
Leuk, zo een tochtje over de Maas. Leuke audiotour, waarbij informatie over heden en verleden van Maastricht. Ook de catering was goed.
Rederij met zeer vriendelijk personeel aan boord. Een prettige uitleg tijdens de reis gekregen. De lunch aan boord was ruim voldoende.
Fantastische 4 sluizen tocht gehad. Weer speelde gelukkig mee. Personeel uiters vriendelijk. Eten en drinken aan boord was super en ook goed betaalbaar. De boot waar wij op zaten was rolstoel vriendelijk en beschikte over een stoeltjes lift. Was een erg mooie trip.
Een bezoek aan een stad aan een rivier is nooit compleet tenzij je een boottocht maakt. Dit kan de gewone rondvaart zijn, of de meer speciale 4 sluizen tocht. Een half dagje rondvaren, 9 of 15 meter omhoog of omlaag gaan in de sluizen, en intussen genieten van een natje en een droogje. En daarna nog even shoppen in Maastricht zelf...
Met de boot naar Luik, op de heenweg meer dan een uur moeten wachten voordat we de sluis in konden, waardoor we in Luik maar een half uur hadden om rond te lopen, een beetje jammer maar we hebben ons evengoed vermaakt op de boot.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid