facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rederij Spakenburg

Info

Unieke vaararrangementen



"Stijlvol varenop ons schip FranciscaGenieten van één van onze unieke vaararrangementen op het water onder het genot van heerlijk eten en drinken?!Stap aan boord van ons luxe historische motorschip 1922 Francisca voor onvergetelijke herinneringen!Perfect voor elke gelegenheid!"
Adres:
Telefoonnummer: +31639048455
Stad: Spakenburg



op zoek naar gerelateerd: Van Eemhof naar Spakenburg, Watertaxi Spakenburg Eemhof, Veerboot Eemhof Spakenburg, Zeewolde Spakenburg, Veerpont Bunschoten, Zuidwal Spakenburg 2022, Bbq boot Spakenburg, Rederij Bos
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio KerLamiek Studio KerLamiek 337 meter Wopkshops, lessen, opdrachten, kado's, verjaardagen, vrijgezellenfeesten
Grand Café 033 Grand Café 033 413 meter Met 7 m/v bij café 033 neergestreken. We hebben heerlijk geluncht en zijn goed bedien...
Recensies
Ik ben al paar keer gevraagd door Paul & Fransisca om muziek te maken tijdens een vaartocht op dit prachtige schip. Vanuit Spakenburg naar de Eem genietend van het prachtige uitzicht zonsondergang. In een ontspannen sfeer met zeer goede catering. Echt een aanrader om een keer te ervaren
We hebben de negentigste verjaardag van mijn vader op de Francisca gevierd. Het was een prachtige dag, de crew was gastvrij en behulpzaam, de hapjes waren heerlijk en de zon scheen. We hebben genoten!
Hele leuke avond gehad tijdens een Borrel & Bites-tocht. Paul en Francisca zijn zeer gastvrij en ontvangen je met plezier op hun mooie schip. Onder genot van een prachtige zonsondergang met begeleidende live muziek, werden de heerlijkste hapjes en drankjes geserveerd. En ook nog helemaal in lijn met de RIVM richtlijnen. Echt een aanrader!
Dikke vette aanrader! Ik was op een gezellig feest op dit mooie ruime schip, van begin tot eind was het tot in de puntjes verzorgd!! Je voelt je ook gelijk thuis bij dit hardwerkende echtpaar: De catering ook geweldig goed! Eind augustus ‘21 wil ik ‘de Francisca’ afhuren, dan wordt ik 65!
We hebben net een geweldige lunchcruise meegemaakt op de boot Francisca vanuit Spakenburg. Echt een aanrader! Alles heel goed verzorgd.
Wij mochten mee met de Francisca tijdens de borrel & bites cruise. Gastvrijheid was top, leuke verhalen en muziek, mooie vaartocht en heerlijke hapjes. Een aanrader!
Top lokatie voor gezellig samenzijn op t water. Zakelijk ook interessant om vergadering beneden te houden en deze af te sluiten bovendeks! Volgende keer is al in de planning beste Paul en Franciska!
Op deze locatie getrouwd en feest gegeven. Geweldig en fantastische dag gehad. Super.
Leuke plaats Gezellige sfeer
Super avond gehad, verzorgd en gezellig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid