facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rederij Fortuna

Rederij Fortuna

Info

Rederij Fortuna biedt u vele mogelijkheden met haar luxe partyschip ''Marlina'' gelegen in Spijkenisse.

Geschiedenis

Rederij Fortuna biedt u vele mogelijkheden met haar twee luxe partyschepen. Voor een intiem feestje boekt u bijvoorbeeld een Moonlight Cruise. Op diverse zaterdagavonden en altijd met gezellige live muziek. Naast de open inschrijvingen voor de Moonlight Cruise, kunt u tevens boeken voor thema-avonden, dagtochten, brunches en speciale rondvaarten. Heel geschikt voor kleine en grotere groepen. Het afhuren van schepen is uiteraard ook altijd mogelijk.



"Rederij Fortuna vaart met MPS Brandaris, MPS Gemini, MPS Gemini 2, MPS de Ameland maar voornamelijk met MPS Marlina en MPS Parel van de Maas. Met deze prachtig luxe partyschepen varen wij de mooiste brunch cruises, moonlight dinner cruises en dagtochten. De thuishaven van MPS Marlina is in Spijkenisse, de rondvaarten brengen u naar Rotterdam waar u de highlights van de stad voorbij ziet komen. De dagtochten zijn door heel Nederland en zelfs soms over de grens.Uiteraard is het mogelijk om ons schip af te huren. Wanneer u hiervoor kiest is het ook een optie om op een andere plaats af te meren. Wanneer vaart u mee?"
Adres: Veerweg, 3201 LL Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181-626126
Stad: Spijkenisse
Route: Veerweg
Postcode: 3201 LL



op zoek naar gerelateerd: De Marlina boot, Brunch Fortuna, Fortuna Spijkenisse parkeren, Moonlight Dinner Cruise Spijkenisse, Waterzeil Spijkenisse, Partyschepen Rotterdam, Reviews Rederij Fortuna, Veerweg Spijkenisse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Easybungalows.nl BV Easybungalows.nl BV 2 km Altijd goed geholpen en echt goedkoper dan de prijs die ik aanvankelijk dacht te beta...
Recensies
Voor de eerste keer meegevaren met een moonlight dinner cruise. De cruise was heel leuk het personeel en entertainment was zeer prettig. Het dinner buffet was vreselijk. Nauwelijks eten verre van voldoende voor het aantal passagiers aan boord. Er werd alleen eenmaal wat frites bij gebracht. Wij hadden de pech als laatste tafel aan te schuiven er was niets meer van het buffet over en werd ook niet bijgevuld. Wij vinden dat hier een wan prestatie wordt geleverd. Ik zou mij als directie en degene die dat regelde zich diep moet schamen voor wat hier geleverd wordt een complete wan prestatie. Groet Marja de Joode
Oudejaarsavond meegevarenen maar dit is niet voor herhaling vatbaar.Prijzen zijn torenhoog en het eten was karig . Prijs kwaliteit verhouding totaal niet in balans. Sfeer was goed - prijzen astronomisch hoog - kwaliteit viel erg tegen! De nieuwe eigenaar heeft de kwaliteit in een rap tempo doen dalen en de prijzen absurd laten stijgen.
Geweldige ervaring. Mooi schip, leuke vaar route. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Lekker en goed buffet. Ruim voldoende te eten voor een ieder. Gezellig live muziek. Echt een aanrader voor jong en oud.
Jl 1ste Paasdag rondvaart gehad op de Fortuna. Weer was perfect. Muziek ook gezellig en eten , brunch ook. Helaas, helaas waarschijnlijk door corona tekort in bediening. Na 1,5 eerste drankje besteld, na kwartier nagevraagd waar drankje bleef. Toen kregen we van vriendelijke bediening 1ste drankje van het huis. Gelukkig niet incl. drankjes besteld anders € 40,-- betaald voor 1 ijsthee. Normaal krijgen de gasten zonder drankcontract juist veel te drinken omdat deze bij moeten betalen. Voor de rest echt superleuk. Bob
Eten was goed maar de bediening was matig te lang wachten voor drinken. Een paar jaar geleden met de terug vaart toen hadden wij een echt koud buffet, nu kreeg wij een ijs taartje. En goed voor de rolstoel toegankelijk. Groetjes Han. En zeker voor herhaling vatbaar.
Wij willen rederij Fortuna bedanken dat wij een geweldige reis naar Woudrichem konden maken. De eerste reis die wij zouden maken ging niet door omdat ik niet goed naar de tijd had gekeken. Maar omdat de rederij zeer coulant was kregen wij een andere reis aan geboden. Daar voor zijn wij zeer dankbaar.
Gezellig personeel, hebben een brunch gehad op 31 juli De brunch viel echt tegen soep in een vingerhoedje, salades waar geen smaak aanzet, toetje op een bordje ook geen smaak, was duur betaald
Afgelopen zondag heb ik van een zeer geslaagde brunch genoten met mijn kinderen en kleinkinderen. Een fijne sfeer, vriendelijk personeel met oog en oor voor "de noden" van de kleinkinderen, lekker eten, gezellige muziek, en een entertainer waarvan mijn kleinzoon, en wij, nog steeds niet weten of hij "magische" handen of "magische" kaarten heeft.
Afgelopen zomer geboekt voor komend oud en nieuw te vieren met als hoogtepunt het vuurwerk bij de Erasmusbrug. Helaas gaat dit niet door, is zeker niet de fout van Rederij Fortuna, maar zij weigeren wel geld terug te geven. Alleen een voucher is wat je kunt krijgen. Ik heb geboekt met als grote reden de vuurwerkshow vanaf het water te zien, die gaat niet door, dus denk je de overeenkomst te kunnen ontbinden. Niet dus. De rederij beroept zich op haar Algemene Voorwaarden, echter deze voldoen totaal niet aan de wettelijke eisen voor wat betreft het ter hand stellen hiervan. Het is wettelijk vastgelegd dat deze algemene voorwaarden dmv een link bij het afsluiten van de transactie wordt bijgevoegd. Rederij Fortuna voldoet hier niet aan. Je moet zelf op zoek naar deze voorwaarden. Dat betekent dat Rederij Fortuna nooit aanspraak kan maken op haar Algemene Voorwaarden, simpelweg omdat ze niet op de juiste wijze worden aangeboden aan de consument. Overal kan je je geld terugkrijgen wanneer een activiteit niet doorgaat vanwege Covid, maar niet bij Rederij Fortuna. Een gang naar de geschillencommissie of desnoods kantonrechter biedt uitkomst. U bent gewaarschuwd als u bij hen boekt.
Slechte service, heb voor dat de corona geboekt, nu wou ik annuleren ivm de corona, nu moet ik gewoon 50% van de prijs betalen, hun kunnen mij niet bieden waar ze voor staan. Heb daar al eerder een feestje gegeven, super leuk lekker dansen, polonaise en lekker buffet eten, kan ik het verzetten moet dan wel voor 31 december 2020 gebeuren anders moet je 20% van je kosten als wijzigingskosten betalen. Wat bieden ze nu? Eten aan tafel, niet dansen en anderhalve meter uit elkaar, niks gezellig met familie en vrienden bij elkaar, nou gezellig feestje. Ik geef de fortuna een dikke 1 en ze zien me nooooit meer.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Rederij Fortuna met het openbaar vervoer


Spijkenisse, Elementenweg 330 meter
Spijkenisse, Dr.J.M. Den Uyllaan 380 meter
Spijkenisse, Rozenlaan 500 meter
87

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid