facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rederij aan de Vecht

Rederij aan de Vecht

Info

Uniek op de Vecht; dagelijks 4 rondvaarten met diverse bestemmingen. Afvaarten om 10.30 uur, 13.30 uur, 16.30 uur en 18.30 uur. Vanaf € 15,- p.p. Bel ons nu of reserveer via onze website.



"Wij zijn gespecialiseerd in kleinschalige rondvaart uitjes. Wij varen het hele jaar door op de Loosdrechtse plassen en de Utrechtse Vecht. In de zomermaanden dagelijks vertrek om 11.00 uur, 14.00 uur en 18.00 uur. In de wintermaanden kunt u zelf de vertrektijd bepalen. Welkom aan boord van M.s. Onze Ouwe. Door de openslaande salondeuren ontstaat een grote ruimte die voor de helft open en voor de helft overdekt is. Door de combinatie van vaste bankjes en losse stoelen is de boot flexibel in te delen. De dagelijkse rondvaart is voor maximaal 12 personen. Voor groepen tot 36 personen hebben wij de Hollandse salonboot De Gerrit beschikbaar. Gebouwd in Giethoorn en voorzien van alle gemakken. Alle ramen kunnen helemaal open. Tot ziens aan boord."
Adres:
Telefoonnummer: +31294244001
Stad: Loenen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00

Recensies
Goede ervaring! Als verrassing geboekt voor een jarige en we hadden de boot voor ons alleen wat het nog leuker maakte. Aardige schipper, mooie boot en prachtige omgeving. Schipper weet veel te vertellen en we konden zowel binnen als buiten zitten. Omdat het buiten iets te koud was om structureel te zitten maar daar de tafel stond was het soms even zoeken waar je je kopje of schoteltje neer kon zetten maar verder alles prima in orde. Naast koffie/thee konden we ook nog een flesje sap of blikje frisdrank krijgen. Zelfs wijn was aanwezig voor de liefhebber. Variatie in de high tea was in orde maar het meeste is niet zelfgemaakt. Denk aan kant en klare macarons, soesjes, petit fours, spekkoek etc. Er waren wel verse wraps met zalm en kip. Ook waren alle hapjes koud, wat ons vooraf ook al logisch leek op een boot maar wel iets om rekening mee te houden in je verwachtingen. Verder smaakte het allemaal prima maar als je een handgemaakte high tea voor ogen hebt is dit niet het juiste om te boeken. Wij hadden er verder geen last van omdat het ons vooral om het varen icm met de hapjes ging en dat maakt zoiets toch uniek. Het toilet is niet goed toegankelijk voor mindervaliden maar gelukkig bracht de kaasboerderij uitkomst. Prullenbakje in de toiletruimte op de boot was ook handig geweest. Er zit wel een prullenbak naast de keuken vlakbij maar dat is toch minder fris. Al met al voor ons een goede ervaring en zouden het zeker aanraden!
Met een gezelschap een heerlijke boottocht gemaakt over de Vecht. De opstaplocatie was goed te vinden makkelijk te parkeren. Aan boord waren voldoende zitjes en zelfs aan schaduwplek buiten gecreerd. Het was heerlijk warm weer, waarbij je binnen in de boot ook prima in de schaduw kon zitten waar het tevens heel koel was. De schipper heeft ons uitstekend rondgevaren en onze lunch verzorgd. Zeker een aanrader.
Toen we deze tocht boekten wisten wij niet hoe dit zou verlopen, om zo meer waren wij verrast dat wij een leuk bootje met comfortabele zitplaatsen aantroffen. Amper vertrokken zaten wij daar met appelgebak en koffie te genieten van een mooie tocht. Halverwege de tocht mochten wij genieten van een lekkere lunch, en dat alles omgeven van een mooie tocht door de natuur die de Vecht te bieden heeft. Wij hebben genoten en over een tijdje gaan wij dit nog eens doen. Onze Kaptijn bedankt voor de service en de gezellige tocht.
Hadden een grotere boot verwacht, zaten nu met zijn tweeën bij een gezelschap van 7 die bij elkaar hoorden. Vond het ook jammer dat, aangezien het toch maar om een kleine groep ging, niet even een paar minuten op ons gewacht kon worden. Vooral omdat we hoorden dat de anderen ook te laat waren. Gelukkig werden we wel bij een andere stijger opgepikt, maar hierdoor hebben we wel een uur minder gevaren. Het was ook jammer dat je met je rug tegen de reling zat, waardoor je niet goed naar de kant kon kijken en er werd ook weinig verteld. De high tea die we kregen was goed, zowel de hartige als zoete lekkernijen en voldoende. Als je niet van een standaard rondvaartboot houd, dan is dit zeker leuk om een keer te doen.
Beste Eric! Dankjewel voor de privé rondvaart Prachtige plassen en leuk dat je veel wist te vertellen! En niet te vergeten voor de high tea! Mvg Aad en Ineke
Wij hebben een heerlijke tocht over de plassen gehad. Met een goede gastheer, die over elk plekje wel iets interessants wist te vertellen. Met een lekkere brunch erbij.
Een gezellige tochtje met hightea gemaakt met 11 personen. Vooraf overleg gehad over dieetwensen voor 1 persoon waardoor de heerlijke hightea aangepast werd voor het hele gezelschap. Een fijne oplossing! De schipper is gastvrij, vriendelijk, weet veel te vertellen over de omgeving. Tegelijkertijd geeft hij het gezelschap alle ruimte om eigen sfeer en gezelligheid te creëren. Een goede balans dus.
We hadden misschien wel geluk op de maandag morgen om op een mooie zonnige dag begin april 2023 een tocht met een brunch te mogen maken op de vecht. We waren maar met zijn tweeën op de prachtige met dieselmotor aangedreven ‘Onze Ouwe’. Met als ik het goed onthouden heb Schipper Eric Ouwehand aan het stuurwiel. We werden verwend met koffie en appeltaart met slagroom en later een glas wijn een heerlijke broodjes. Eric vertelde onderweg over de bezienswaardigheid heden zo aan de vecht gelegen aan gevuld met leuke anecdotes. Zeker een aanrader er zijn verschillende tochten met verschillende mogelijkheden. Dat is wel terug te vinden op de website van deze rederij.
Met ons seniorengezelschap hebben we genoten van een smakelijke Paaslunch met vriendelijke bediening. De boot is wel wat krap zitten voor 34 mensen. Tip: betere geluidsinstallatie en meer info onderweg van de schipper. En misschien een inklapbare loopplank?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid