facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reddingstation Wijdenes

Reddingstation Wijdenes

Info

Officieel Facebook account van Reddingstation Wijdenes. Reddingstation Wijdenes redt en helpt mens, dier en materiaal in nood op het Markermeer.

Geschiedenis

Reddingstation Wijdenes is 24 uur per dag, 7 dagen in week inzetbaar voor het redden en helpen van mens, dier en materiaal in nood op het Markermeer. Dit doen we snel professioneel en kosteloos. Geheel met vrijwilligers.

Het reddingstation heeft hiervoor twee reddingboten in de vaart welke gelegen zijn in de Vluchthaven Wijdenes.

Reddingstation Wijdenes is gelieerd aan de KNRM en voor het grootste deel afhankelijk van vrijwillige bijdragen van donateurs en sponsoren.

Word donateur. Ga naar www.reddingstationwijdenes.nl



"Wij zijn Reddingstation Wijdenes.Wij redden mens en dier in nood op het Markermeer. Dat doen we sinds 2007 vrijwillig, belangeloos en onafhankelijk. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, onder alle weersomstandigheden staan wij klaar als we worden opgeroepen. Reddingstation Wijdenes helpt of redt iedereen die dat nodig heeft.Wij zijn een onafhankelijk goed doel en bestaan dankzij donateurs en sponsors. Met hun steun kunnen wij nu en in de toekomst veilig uitvaren. Reddingstation Wijdenes is gelieerd aan de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij KNRM, maar is financieel geheel autonoom."
Adres: 't Wuiver 1A, 1608 ES Wijdenes
Telefoonnummer: 0623776475
Stad: Wijdenes
Route: 't Wuiver 1A
Postcode: 1608 ES


Recensies
Professionele/goed getrainde vrijwilligers en collega's!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid