facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Recycling Best

Recycling Best

Info

Recycling Best is gecertificeerd en haalt Gratis computerafval op bij bedrijven en instellingen door heel Nederland vanaf 150 kg. Na het ophalen ontvangt u een begeleidingsbrief. Neem contact met ons op, wij informeren u graag.

Geschiedenis

Recycling Best haalt GRATIS computerafval op vanaf 150 kg bij bedrijf en instelling door heel Nederland.



"Recycling Best is dé ICT Ophaalservice voor computerafval, monitoren, printers en overige afgeschreven IT hardware van bedrijven en instellingen door heel Nederland.We verzorgen het inruimen op locatie en na afloop ontvangt u de wettelijke documentatie voor de afvoer van uw bedrijfsafval.Naast het duurzaam recyclen en hergebruik van overtollige hardware, verzorgen wij ook een gecertificeerde vernietiging van privacygevoelige bedrijfsdata. Gemakkelijk, veilig en snel. Neem contact met ons op, wij informeren u graag."
Adres: Best
Telefoonnummer: +31 499 234000
Stad: Best



op zoek naar gerelateerd: Best recycling countries, What is recycling, Recycling rate per country, Recycling tips, Which countries recycle the most, Does the us recycle, Germany recycling, Recycled products
Recensies
Prima bedrijf voor het laten afvoeren van je niet meer gebruikte elektronica. Komt afspraken na. Goed bereikbaar. Prettig zakendoen.
Kwamen hun afspraken na en hadden goede communicatie. Alle spullen zijn in bakken meegenomen en we ontvingen de volgende werkdag het certificaat van vernietiging.
Keurig bedrijf! Komt afspraak na, haalt oude apparatuur op en zorgt ervoor dat harddisk’s gecertificeerd worden vernietigd. Degene weke de oude apparatuur kwam ophalen was erg vriendelijk. De volgende dag het gecertificeerde rapport en factuur in de mailbox! Supersnel, goede service en in verhouding tot anderen niet duur!
Nette service, doen wat ze zeggen.
Fijn bedrijf. Communicatie is snel en vriendelijk. Komt afspraken na en gaat vakkundig te werk.
Vanuit klanten krijgen we regelmatig oude apparatuur retour. In Recycling Best hebben we een goede partner gevonden om deze apparatuur af te laten voeren. We krijgen altijd netjes een vernietigingsverklaring, waarmee we zeker weten dat er geen mogelijkheid bestaat dat data uitlekt. Afspraken zijn snel gemaakt, het contact met Mark verloopt prima en afspraken worden netjes nagekomen. Al met al een top partij om mee samen te werken! Peter Berkers Qwezz Cloud
Wij werken nu enige tijd samen met Recycling Best om onze hardware waar wij niks meer mee kunnen af te laten voeren en de geheugendragers op een goede manier te vernietigen. De service die zij bieden sluit goed aan naar onze verwachtingen en er wordt altijd snel contact opgenomen met ons als wij en afspraak willen maken. Zelfs helemaal naar Zwolle rijden is geen enkel probleem! wij raden Recycling Best zeker aan.
Recent een hele lading aan oude apparatuur laten ophalen. Van begin tot eind een perfecte service. Alles binnen een paar dagen geregeld. Hele fijne communicatie en alles geheel volgens afspraak.
Goede communicatie en prima service, niets op aan te merken. Binnen 5 werkdagen kon een afspraak gemaakt worden.
De communicatie met Mark is helder en hij is goed bereikbaar. Ook met vragen kun je terecht bij Recycling Best. Bedankt voor de goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid