facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Recycle Sint Culemborg

Recycle Sint Culemborg

Info

Sprokkel snel alle spelletjes en speelgoed bij elkaar en breng ze mee. Je krijgt een waardebon om weer nieuw/ander speelgoed uit te zoeken.

Adres: Weithusen 63, 4102 NV Culemborg
Telefoonnummer: 0651363561
Stad: Culemborg
Route: Weithusen 63
Postcode: 4102 NV


Recensies
22 euro voor 3 zakjes tuinaarde. Ik wil een nette burger zijn maar dit beetje zand ligt nu niet in de bak bij de Avri. Diefstal om dit soort bedragen te vragen! Begrijp echt wel dat er kosten aan zijn verbonden maar je kunt ook te ver gaan. Verder allemaal netjes daar!
22 euro voor een paar oude gipsplaten en twee stukjes hout…..dat is meer dan het gekost heeft… “Het is geen huisraad,meneer” Ben ik nou zo onredelijk? Voelt toch andersom. Waarom werk ik eigenlijk nog mee aan duurzaam afval verwerken? Zo verdwijnen dingen vanzelf in de verkeerde containers, andere gemeenten, daarom vind ik zoveel zooi in de uiterwaarden dus. Dom beleid.
Geweldige milieustraat, vriendelijk personeel, en ik kan altijd naar mijn favoriete radiozender SRC FM luisteren. Er hangt wel een apart luchtje rond, misschien een pot Plak Plak die te lang heeft gestaan?
Ik denk dat niemand hier de basisschool heeft afgemaakt, ik werd dubbel berekend op puin storten. Dat geld mogen ze omzetten in lauwe Schultenbrau, maar waar betaal je afvalbelasting voor... Als er andere opties waren kwam ik hier nooit.
Allereerst is het personeel zeer kundig en vriendelijk. Jammer vind ik dat het hier redelijk duur is. Een paar gemeentes verder kun je jouw afval gratis wegbrengen. Het werkt dus eigenlijk afvaltoerisme in de hand. Ik hoop dat in de toekomst iedereen hetzelfde moet gaan betalen. Dan denk ik dat het afval tegen een nettere prijs gestort mag worden. Maar verder alles helemaal goed bij de AVRI.
Kom je daar op 24 december, 14u31. Zijn ze gesloten! Terwijl de website aangeeft dat ze tot 15u30 open zijn.
Ben die prijzen niet gewend voor een beetje hout. Ik bedenk de volgende keer wel wat anders om ervan af te komen.
Zo als gewoonlijk weer helemaal ..... Bij binnenkomst moet je nog net niet je ID papieren laten zien maar bij de Russische grens kunnen ze nog iets leren over het doorzoeken van je auto en of aanhanger. Stel je voor dar je iets weg gaat gooien dat geld oplevert voor de AVRI. De auto voor mij moet voor 20 stenen en een stoepbandje serieus gaan afreken.
+ Vriendelijk personeel + Ruim assortiment + Veel is gratis - De dozen van Aldi zijn niks vergeleken bij deze containers - Veel spullen zijn stuk
Goed overzichtelijk afvalstation. Voor puin €5 en europallets €7,50 afrekenen. Prettige medewerkers aanwezig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid