facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Recreatiepark 't Gelloo

Recreatiepark 't Gelloo

Info

Zorgeloos genieten op een Toplocatie! Een heerlijk familiepark wat al jarenlang natuurliefhebbers, rustzoekers en jonge gezinnen naar zich toe trekt.

Geschiedenis

Telefoonnummer receptie: 088 - 500 2472

TopParken algemeen
www.topparken.nl | Verkoop: 088 - 500 2444 | Verhuur: 088-500 2424 | [email protected]



"Recreatiepark ‘t Gelloo ligt midden op de Veluwe, in de bossen van het Gelderse Ede en is zeer geliefd onder gezinnen en families. Bij ons vermaakt jong en oud zich in het binnen- en buitenzwembad, de in- en outdoor speeltuin en op de diverse sport- en speelvelden. Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor maximaal 6 personen, waarbij enkele beschikken over privé wellnessfaciliteiten. U kunt zowel een vakantiehuis huren als kopen op ons vakantiepark op de Veluwe. Op korte afstand van ons park ligt Arnhem waar u een bezoekje kunt brengen aan Burgers’ Zoo, maar Paleis het Loo, Walibi Holland, het Kröller Müller Museum en Ouwehands Dierenpark Rhenen zijn ook goed bereikbaar. Of huur een fiets bij ons op het park en fiets over De Hoge Veluwe."
Adres: Barteweg 15, 6718 TH Ede
Telefoonnummer: 088 - 500 2472
ln.oolleg@ofni
Stad: Ede
Route: Barteweg 15
Postcode: 6718 TH



op zoek naar gerelateerd: t gelloo plattegrond, gelloo zoover, zwembad t gelloo, vakantiepark ede, t gelloo kampeercentrum, chalet te koop gelloo, t gelloo te koop, barteweg 15 ede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recreatiepark 't Gelloo Recreatiepark 't Gelloo 1 meter Zie er keurig uit. Van alles wat zwembad binnen en buiten en vooral restaurant hopen ...
Bospark Ede Bospark Ede 864 meter In het afgelopen weekend zijn wij een weekend in een chalet op Bospark Ede geweest. W...
Manege de woelige stal Manege de woelige stal 1 km Zeer goede leerschool, prachtige buitenritten, leuke plek om met je paard of pony te ...
Recensies
Super mooi park. Mooie huisjes. Dit jaar 2x geweest. 1e keer alles perfect en tip top in orde. Helaas bij de 2e keer aan het eind van het seizoen waren de huisjes wel wat uitgeleefd. Waterkoker kapot, dak was lek en stof van de bank was kapot/kaal. Daarnaast was het restaurant door de week dicht. Een groot minpunt. Vanwege een baby hadden we juist voor een park met restaurant erop gekozen.
Fijne camping plaatsen zijn ruim genoeg. Goede speelgelegenheid voor kinderen in- en outdoor. Goed recreatieteam die veel voor de kinderen doen. Schoon, goed sanitair. Hopelijk worden er niet nog meer kampeerplekken ingeruild voor bungalows of glampingtenten. De veldjes worden steeds kleiner om tenten en caravans te plaatsen.
Vriendelijke ontvangst en een net huisje, niets mis mee. Het is een vuurwerk vrij park, maar al vanaf vrijdag vuurwerk en op zaterdag carbid schieten in de directe nabijheid. Mijn hondje is hier heel erg angstig. Had beter in haar vertrouwde omgeving kunnen zijn.
Heerlijk park om te vertoeven, en van alle gemakken voorzien. Het huisje was top Met een hottub en sauna.
Mooi huisje. Mooie locatie. Alleen schoonmaken moet veel beter kunnen. Vieze vlekken op de meubels. Overal stof. Iemand met een stof allergie zou hier dood gaan. Onder de keuken plint vol met spinnenwebben. Hadden beloofd nog de ramen te komen lappen. Niet gebeurd. Jammer valse beloftes. Ook apart dat de mensen van de camping 8x op een dag de jacuzzi komen testen zonder ons daarvan op de hoogte te brengen. Jammer dat het zo moet verlopen maar wel lekker tot rust gekomen.
Mooi schoon chalet park. Goeie bedden en een fijne bank om even te relaxen. Een verwarmd zwembad, zowel binnen als buiten. Je kunt vanaf het park de bossen in. Het enige minpunt vind ik dat we een ander huisje kregen dan we online gereserveerd hadden. Dan had ik een voorkeur aan moeten geven. De omgeving is goed. Zowel de natuur als de stad Ede.
Fijne week gehad! Net huisje en fijne sfeer. Je loop met de honden zo het bos in. Fijn Terras waar je zicht heb op het zwembad. Onze dochter heeft zich super vermaakt. Genoeg kinderen om mee te spelen. Veel te doen in de omgeving. Wij komen zeker nog terug! Voor ons geen Landal en CenterParcs meer na deze vakantie!
Heel mooi en schoon park, heerlijk in de natuur met veel bomen. Als er iets is wordt het direct geregeld en zeer vriendelijk personeel. Genoeg activiteiten voor de jongere kinderen. Ook pubers kunnen zich hier wel vermaken. Wij hebben in de safaritent geslapen met 2 pubers13 en 16 en ook zij hebben het naar hun zin gehad, al is een midweek dan wel voldoende, vonden wij. Zwembaden zijn niet supergroot maar prima om je in te vermaken, buitenbad is heerlijk verwarmd. Ook in de omgeving is er genoeg te doen.
Geweldig park . Buiten en binnen zwembad. Speelhal voor de kinderen en speelveld met diverse opties. Dit alles gelegen rond de horeca , waar je met veel plezier kan genieten van een hapje en drankje.
Hier op bezoek geweest. Mooie lokatie van het park midden in de bossen. Ruim opgezet. Mooie ruimere kavels waar een huisje opstaat. Gaan met hun tijd mee. Staan nu ook 5 Mooie ruime Clampings op een gedeelte van dit park. Maar wat mij wel opviel, is dat het park wel is opgedeeld in twee secties. Sectie 1 vooraan in het park staan allemaal nieuwere en ook in de verhuur zijnde chalets wtc. Sectie 2 gesitueerd in het achterste gedeelte van het park. Hier staan veelal de oudere chalets. Maar heeft wel veel meer gezelligheid. Zoals de vroegere parken er toendertijd uitzagen. Echt ons kent ons.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid