facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Recreatiepark Idskenhuizen

Adres: Mastersein 12, 8523NK Idskenhuizen
Telefoonnummer: +31 513 43 18 46
Stad: Idskenhuizen
Route: Mastersein 12
Postcode: 8523NK



op zoek naar gerelateerd: Jachthaven Idskenhuizen, Idskenhuizen vakantiehuis, Recreatiepark Idskenhuizen te koop, Plattegrond Recreatiepark Idskenhuizen, Idskenhuizen chalet te koop, Idskenhuizen sloep huren, Idskenhuizen vakantiehuis kopen, Villapark Idskenhuizen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Hoop klus & onderhoud De Hoop klus & onderhoud 389 meter Arie heeft bij ons een badkamer gerenoveerd en heeft dat uitstekend gedaan! Hij werkt...
Recensies
Prachtig park. Mooi huis.
Fijn verblijf gehad, rustgevende buurt naast een mooie kleine haven.
De watervilla’s zijn super, we hebben genoten. In de omgeving zijn leuke activiteiten zoals een golfbaan en e-chopper tours. Aanrader!
Een geweldige plek om met je gezin een fijne tijd door te brengen. Je kunt camperen met caravan, tent of camper op een gemaximaliseerd terrein. Een prachtig gelegen jachthaven met parkeerplaats. Voor nog gerieflijker verblijf zijn er modern ingerichte huizen te huur.
Prachtige vakantiehuizen en gezellige haven. Mooie en schone voorzieningen. Vakantiehuizen hebben alleen een erg klein perceel en daardoor niet veel ruimte om het huis.
Mooi compleet nieuw huis Grutte Pier op kleinschalig rustig waterpark. Alle Medewerkers zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Alles werd meteen geregeld. Nette ruime sloep daar gehuurd. Elektrische fietsen ook top. Aanrader!!
Geweldig hemelvaartweekend gehad. Mooie locatie, prachtig en zeer complete woning. Onze 8 fietsen konden met gemak in het schuurtje. Na een dagje varen of fietsen de BBQ aan en genieten van huis en tuin!!
Niet gezellig.
Leuke plek om te varen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid