facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Recreatiepark d'n Mastendol

Recreatiepark d'n Mastendol

Info

****camping d'n Mastendol

Geschiedenis

WELKOM OP RECREATIEPARK D'N MASTENDOL ****CAMPING, SPEELTUIN EN CAFÉ-TERRAS
Recreatiepark d’n Mastendol is een gezellige kindvriendelijke camping in de bossen van Brabant, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen in de natuur. De camping is centraal gelegen in de provincie waar gezelligheid geen tijd kent en nog heerlijk bourgondisch wordt gegeten: Brabant.

Adres: Oosterhoutseweg 13, 5121RE Rijen
Telefoonnummer: +31161222664
Stad: Rijen
Route: Oosterhoutseweg 13
Postcode: 5121RE



op zoek naar gerelateerd: Mastendol tarieven, Mastendol Gillis, Boomhut Mastendol, WiFi Mastendol, Camping natuurspeeltuin, Stacaravan rijen, Mastendol plattegrond, Camping Rijen huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
D'n Mastendol D'n Mastendol 52 meter Zag er netjes uit
Recensies
Zag er netjes uit
Gelegen aan twee doorgaande wegen. Daardoor overdag veel omgevingslawaai. De camping heeft vaste en toeristische plaatsen doorelkaar. Sanitair is prima maar doet gedateerd aan. Verwarmd buitenbad is prima. Ook slechtweer accommodatie op het terrein. In de directe omgeving mooi fietsen en wandelen.
Leuke plek om er te zijn!
Fijne camping voor ons en de hond. Ruime beschutte caravanplaatsen. Nadeel dure Internet KPN hotspot.
Leuke plek !!
Kleine knusse camping. Jammer dat er weinig te doen is op de camping. Dus is echt meer een "doortrek" Camping voor een nachtje te slapen. Gelukkig hadden we gezellige buren.
Leuke lodge met boomhut, leuke ervaring, schoon, goed verzorgd. Receptie vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid