facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Recreatiepark Brugse Heide

"Wanneer we over leuke kindvriendelijke vakantieparken van Noord-Brabant spreken, behoort Vakantiepark Brugse Heide daar ongetwijfeld bij! Dit veelzijdige vakantiepark in Valkenswaard heeft voor iedere vakantieganger van alles te bieden. Van een buitenzwembad tot aan een indoor speelpaleis dat vol staat met allerlei speeltoestellen. Kies voor een gezellige kampeervakantie of boek een leuke accommodatie. Voor ieder wat wils! De omgeving ontdekken? Rondom het vakantiepark liggen meerdere natuurgebieden en leuke steden zoals Valkenswaard en Eindhoven waar van alles te doen is. Je kunt alle kanten op!"
Adres: Maastrichterweg 183, 5556VB Valkenswaard
Telefoonnummer: +31 40 201 83 04
Stad: Valkenswaard
Route: Maastrichterweg 183
Postcode: 5556VB



op zoek naar gerelateerd: Brugse Heide plattegrond, Klachten Brugse Heide, Slot Cranendonck, Oostappen Vakantiepark, De Berckt, Brugse Heide zwembad, Brugse Heide omgeving, Prinsenmeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Dommelvallei De Dommelvallei 3 km Top bediening en super sfeer incl. alle Corona maatregelen. Echt top. Dank jullie wel...
Recensies
Hadden voor een redelijk budget prijs een weekend een sta caravan gehuurd ivm een feest in de buurt. Inchecken bij receptie was al rommelig. Werknemer aangrenzend restant zat etend achter de bar en na 4x hallo we willen inchecken kwam dhr in actie en moest iemand bellen voor receptie. Deze kwam aan pp de fiets.. en met de jas nog aan checkte ze ons in. Caravan stonk enrom naar de rook, was redelijk schoon, maar banken smoezelig en doorgezeten. Eerste avond van narigheid op tijd naar bed gegaan ivm slechte zitten op de bank. Bed lag oke. Ook deed de kachel het niet dus was erg koud. Vochtige caravan en veel mieren her en der. Voor ons niet voor herhaling vatbaar. Zou niemand aanraden hier langer dan 1 a 2 nachtjes te verblijven.
Erg leuk om met kleine kinderen te kamperen voor een goede prijs. Veel speeltoestellen en animatie. Gratis toegang tot park het blauwe meer met overdekt zwembad en overdekt speelstrand. Sanitair is ook prima.Hoogtepunten van het hotelKindvriendelijk en Waar voor je geld
de grotere chalets rondom het grasveld zijn ruim , parkeergelegenheid langs het chalet. service op orde, bij eventuele mankementen ze direct in actie komen. de prijs kwaliteit verhouding is conform de norm. extra pluspunt, het park 24.7 kan afrijden, ook na 23:00uur.
Op bezoek geweest bij een collega & gegeten daar .....was heerlijk ...spare ribs & ik had de kip gyros schotel.... Beide zeer aan te raden
Ik schrijf deze review voor mijn ouders: Het enige wat we hierover kunnen zeggen is dat het er vies en oud uitzag, de dekbedden waren vies en er zaten vlekken op het matras. De rails van de gordijnen waren kapot en er waren veel spinnenwebben met spinnen erin in het huisje. Het enige wat goed was was de pizza van het eetcafé.
Gemengde gevoelens over deze camping. Je merkt dat het personeel echt wel hun best doet om er wat van te maken, maar er valt hier enorm veel te verbeteren. De sta caravans zijn enorm gedateerd, en eigenlijk gewoon uitgeleefd, wel schoon! Je mist een camping winkel, en dat de horeca er voor kiest om in het hoogseizoen 2 dagen dicht te gaan kan ik met mijn gedachte ook niet helemaal bij. Daarin tegen is het personeel wel enorm vriendelijk, het sanitair gebouw erg netjes en hygiënisch, en de kinder animatie echt wel goed. Verder een erg rustige camping, waar je een beetje het camping gevoel mist.
Mobile home was schoon, en stond in de schaduw, waardoor het lekker koel bleef binnen, ook al was het buiten 34 graden. Dat het zwembad heel koud was, was met deze temperaturen heerlijk! Ook het zwembad en de sanitaire voorzieningen waren schoon. Animatie voor de kinderen was leuk en voldoende gedurende de dag. De disco trein die 2x per dag rondjes over het park reed, was voor mijn dochter van bijna 6 het hoogtepunt van onze midweek. Er waren ook wat minpunten. De horeca ging elke dag pas om 14u open, dus als mijn dochter activiteiten deed, kon je als ouder daar niet even koffie drinken of zo. Op donderdag was de horeca zelfs helemaal dicht. Ook het ontbreken van een campingwinkel vond ik onhandig. Al met al hebben mijn dochter en ik echt genoten!
Het was de bedoeling om 3 nachtjes te blijven, helaas hebben wij dit met moeite 2 nachten vol gehouden. De hygiëne in de caravans zijn echt super slecht, wat vies zeg. Overal spinnenwebben, onder de bedden allemaal viezigheid en spinnen. De caravan van binnen allemaal gaten, en alles was smerig en vies. Op deze manier kan je niet verwachten dat vakantiegangers hier met een fijn gevoel zitten en lekker genieten van hun vakantie. Gelukkig zijn we veel van het park af geweest en als nog het beste er van gemaakt. Wij hopen dat jullie in elk geval jullie best doen om een aantal dingen voor de volgende gasten beter te maken. Want dit maakt een vakantie niet fijn voor de gasten.
We hebben een seizoenplaats en zijn zeer tevreden over de camping.Het is een gezellige familie camping Een kleine camping in natuurgebied. Mooie campingplaatsen. Uiteraard is een en ander verouderd, maar wat vroeger voor mijn kinderen goed was, is ook nu voor mijn kleinkinderen goed. Doordat de huidige beheerders hart voor de camping hebben, zie je dat een en ander goed aangepakt en opgeknapt wordt. Het toiletgebouw wordt 3x per dag gepoetst en gecontroleerd. De binnen jungle is helemaal opgeknapt en vernieuwd. Langs het springkussen en de opgeknapte midgetgolfbaan, is een verhard pad met klinkers gelegd. Overal staan grote, weelderig bloeiende planten in grote bloembakken. Het zwembad is brandschoon. De beheerders proberen langzaam maar zeker, met veel passie, de camping naar een hoger plan te trekken. Ik ben zeer tevreden en geniet er van.
Natuurlijk net als de rest heel huiverig door de recensies. Ook al eens naar Prinsenmeer geweest. Huisje hier was redelijk schoon en douche viel hartstikke mee! Kleine bedden inderdaad, maar opzich te doen. Zwembad is erg schoon en weinig chloor! Binnenspeeltuin is inderdaad dicht, maar je krijgt er wel een gratis skelterbaan voor terug. Skelters worden gemaakt en voor deze lage overnachtingsprijzen is alles zeker goed te doen! Je moet wel echt geluk hebben met je buren. Eerste nacht is prima verlopen. Dus inderdaad oud en gedateerd, maar voor deze lage prijzen kan je niet veel verwachten. Heerlijke kleine en vooral rustige camping. Personeel is super vriendelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid