facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Recreatielandgoed de IJsvogel

Recreatielandgoed de IJsvogel

Info

In een prachtige omgeving op de Veluwe, ligt voor rustzoekers en actievelingen het gastvrije vakantiepark Recreatielandgoed de IJsvogel.

Geschiedenis

Het park is voorzien van veel faciliteiten waaronder zwembaden, speeltuinen, restaurant en bowling. Verder kunt u in de omgeving heerlijke fiets- en wandeltochten maken.
De gastvrijheid en professionaliteit is de beste garantie voor een zorgeloos en prettig verblijf. Die persoonlijke betrokkenheid geeft Recreatielandgoed de IJsvogel voor een belangrijke deel haar onderscheidende en bijzondere karakter. Recreatielandgoed de IJsvogel heeft op diverse comfortabele bungalows en chalets te huur die met veel aandacht zijn ingericht.



"Ontdek ons vakantiepark op de Veluwe en boek een heerlijke vakantie op ons recreatielandgoed in Voorthuizen. Op het ruim opgezette en sfeervolle vakantiepark kunt u prachtige vakantiewoningen huren, van luxe recreatievilla’s en ruime vakantiehuizen tot gezellige chalets en knusse lodges voor 2 tot 8 personen. Voor groepen bieden wij groepsaccommodaties voor 12 tot 24 personen. Ook hebben wij prachtige nieuwe vakantievilla's en luxe safaritenten in ons aanbod die van alle gemakken voorzien zijn."
Adres: Kieftveen 18, 3781PP Voorthuizen
Stad: Voorthuizen
Route: Kieftveen 18
Postcode: 3781PP



op zoek naar gerelateerd: landgoed de ijsvogel plattegrond, ijsvogel voorthuizen zwembad, recreatielandgoed de ijsvogel zoover, ijsvogel voorthuizen te koop, hapas eten bij de ijsvogel, ijsvogel voorthuizen tapas, ijsvogel voorthuizen bowlen, familiepark kieftveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Capfun - Camping Zeumersehof Capfun - Camping Zeumersehof 461 meter De camping viel zwaar tegen. Wij gezin van 5 kids in de leeftijd van 8 tot 16jaar heb...
Chalet l'Avonture Chalet l'Avonture 619 meter Even helemaal tot rust komen op de Veluwe in een Chalet die van alle gemakken is voor...
Chalet Voorthuizen ‘time-out’ Chalet Voorthuizen ‘time-out’ 3 km Chalet Voorthuizen is een chalet voor 5 personen op Vakantiepark Ackersate.
Vakantiepark Ackersate Vakantiepark Ackersate 3 km Een zeer positieve ervaring gehad bij Ackersate. Wij hadden een bungalow+ 6persoons e...
Chalet Huize Jerwold Chalet Huize Jerwold 4 km Vakantie verblijf op de Veluwe gelegen op het rustige park de Ijsvogel.
Recensies
Wij zijn deze week hier op vakantie en hebben het spa huisje met sunshower ligbad en sauna. Het park ziet er super mooi uit ons huisje is ook echt prachtig! Heerlijke omgeving om met de hond te wandelen! We hebben ook gebruik van het zwembad gemaakt het enige wat we misten waren ligbedden of meerdere stoelen om op te zitten vooral als je een dagje zwembad wil doen! Broodjes van bakker Piet zijn heerlijk echt een aanrader! Nog 2 kleine minpuntjes Het huisje was niet echt schoon bij aankomst.. er zaten nog etensresten in de vaatwasser van de vorige mensen. En de vloer lag nog ons het zand. Andere minpuntje de mensen achter ons zijn aan het klussen. En maken enorm veel lawaai dus echt rustig op het park is het niet.. om half 8 sochtends zit je rechtop in bed van het geboor. Wel aangegeven maar wordt niks mee gedaan.
Leuk midweekje gehad op de IJsvogel. Het huisje is basic maar goed. Van het park hadden we meer verwacht.Bij slecht weer is er voor kinderen niet super veel te doen. Of zwemmen of klimmen in een kleine klimtoestel binnen in het restaurant. Slaapkamers hebben voldoende ruimte en prima bedden. Goed personeel. Wij kwamen aan vóór de inchecktijd maar het huisje was al vrij een mochten er al gebruik van maken. Helaas wel een aantal minpunten. Slaapkamers zijn moeilijk donker te krijgen door het lampje van de rookmelder en buitenverlichting van andere huisjes. We hadden een dekbedovertrek met een gat erin. Wij misten een schilmesje in de keukenla voor het bijvoorbeeld snijden van een appel. Vaatwasser maakt niet goed schoon.
Prettig huisje met lekker bad, kleine fijne sauna en lekker warme kachel. Hele fijne elektrische fietsen kunnen huren. Wij zaten helaas naast de parkeerplaats waardoor er weinig groen om ons heen was. Verbeterpunten zijn Huis niet heel schoon bij aankomst. Weinig koffie 3 cupjes in het huisje, en check in is niet flexibel na 5 uur geen check in. Boek massage op tijd want zit snel vol! Borrelpakket niet aan te raden. Je moet zelf het huisje 'schoonmaken' vaatwasser legen, dekbed erafhalen, prullenbakken legen voor dat geld zou dit eigenlijk niet moeten. Ook wordt er bij aankomst niet aangegeven waar dit precies is en waar overige ameniteiten zijn als zwembad en bowlingbaan. Van een bar lees ik nu pas in een andere review. Kortom, prima verblijf maar mag iets meer waar voor je geld!
Prachtig, meer dan volledig ingerichte vakantiewoning die keurig schoon werd opgeleverd. Er is zelfs een melkkloppertje, nog nooit eerder in een verhuuraccommodatie aangetroffen. De badkamers bij elke slaapkamer zijn ideaal. De kinderen vonden de bedstee het einde. Ook het park zelf is de moeite waard: het zwembad, de speeltuinen vooral ook de binnenspeeltuin met slecht weer. Groot en klein heeft genoten. Als we dan toch een kritische noot moeten plaatsen is dat het huis erg gehorig is. Zelfs gesprekken bij de buren konden we bijna woordelijk volgen.
Het is een redelijk groot vakantiepark. Ik vind het een onoverzichtelijk park, veel verschillende accommodaties. Tenten, stacaravans en huisjes. Huisje met sauna in de tuin is fantastisch. Goede bedden, redelijk fijne bank en dicht bij het zwembadje en restaurant. Wel weinig privacy in en voor de sauna. In het huisje is het ruim genoeg voor 6 mensen. Badkamer is heel basic met alleen een douche. Het restaurant heeft hapas. Je schrijft op een papiertje welke 2 gerechtjes je wilt, de bediening pakt het papiertje en als de hapjes klaar zijn, dan krijg je deze. Het zwembad is heel klein en heel basic, niet heel uitnodigend. De bowlingbaan is standaard, maar leuk voor een uurtje. De speeltuin is leuk voor de hele jonge kids. Aan de andere kant van de weg zijn nog veel meer campings in het bos. Daar kun je ook heerlijk wandelen. Speeltuin: Alleen leuk voor hele jonge kids.
Het huisje is mooi afgewerkt, modern ingericht en heeft goede faciliteiten. Helaas geen 5 sterren omdat er toch een paar minpuntjes zijn. Omdat je in een wellness lodge verblijft vind ik het karig dat je maar 2 handdoeken krijgt. Ik mis de slippers bij de badjas. In de slaapkamer wordt het niet donker omdat het buitenlicht van de achterburen in je raam schijnt, bovendien kun je behalve het dakraam niks verduisteren. Tip misschien moet de technische dienst af en toe even de huisjes checken. Verwarming moest nodig ontlucht worden. Kraan van de douche hebben we zelf aangedraaid. Deze zat los en lekte behoorlijk. De kopjes waren niet schoon, maar toch in de kast gezet. Het uitchecken vind ik persoonlijk ook een dingetje. Dit moet uiterlijk om 10 uur. En dan ook zelf vuilnis wegbrengen, bedden afhalen etc. Een gemiddeld hotel is goedkoper een dan hoef je dit ook niet te doen. De laatste avond krijg je een mail waarin wordt verteld hoe je het huisje achter moet laten. Je krijgt de kans voor een luxe check out. Dan hoef je niks te doen. Helaas als je wilt upgraden dan werkt de link niet. Beetje jammer.
Wij zitten momenteel op vakantiepark de ijsvogel. Het huisje is prima maar voor het geld hadden we er meer van verwacht. Wij hebben het huisje gehuurd met jaccuzi in de tuin. Op het park is, zeker in de winter, weinig te doen. Huisje is prima maar erg basic, zeker voor het geld. Bij aankomst maar twee handdoeken aanwezig terwijl we huisje met jaccuzi hebben. Daarnaast is er geen overkapping voor de jaccuzi waardoor je met slecht weer er eigenlijk geen gebruik van kan maken. De tuin en de jaccuzi hebben geen privacy. Ee andere huisjes kijken er direct op. De badkamer en toilet zijn naar mijn mening te badic. Badkamer heeft enkel een douche en er zit geen deur, niks bij. Bij aankomst 1 rol toiletpapier. Nogmaals het is prima maar het geld helaas niet waard. De huisjes zouden een ‘step-up’ moeten maken om de prijs kwaliteit verhouding eerlijk te verdelen.
Wij hebben hier een heerlijke week vakantie mogen vieren begin augustus. Huisje was voor 14.00 uur al beschikbaar, enige minpuntje was bij aankomst dat AL het glaswerk, bestek en borden vies in de kast stonden. Leek wel afgespoeld onder de kraan en zo de kast in gegaan. We zijn de beroerdste niet dus ff wat afgewassen en de rest in de vaatwasser gezet en het was weer schoon. We hadden een villa Vogelveld met Jacuzzi geboekt en dat was echt de knaller van de vakantie. Kinderen 6 en 12 hebben er optimaal gebruik van gemaakt. Ook omdat de temperatuur vorige week flink omhoog schoot. Omdat we al wisten dat de temperatuur omhoog zou gaan hadden wij 2 ventilatoren meegenomen. Daardoor kwam er toch behoorlijk wat stof tevoorschijn.. Vooral in de slaapkamers, toch maar even de stofzuiger erdoor proberen te halen, maar deze werkte niet zo best, wij hebben iig ons best gedaan. Het zwembad was ook erg leuk, alleen bij het buitenbad zouden misschien wat meer lig/stoelen mogen staan al is het niet heel groot..... Restaurant was ook erg goed met de Tapas, voor ieder wel wat op de kaart dmv kleine hapjes. In de snackbar/keuken draaide ze volgens ons overuren, minder/nieuw personeel, liep niet altijd even gesmeerd, maar ze hielden het hoofd 'koel' , al duurde het soms wat langer, ieder kreeg toch waar hij/zij om vroeg. In de omgeving is ook genoeg te doen. Voorthuizen is ook een heel leuk en druk bezocht plaatsje. En de broodjes en welkomst cake van Bakker Piet waren heerlijk! Wij hebben in ieder geval een heerlijke week gehad en de kinderen hebben genoten!
De huisjes liggen mooi gesitueerd, park is netjes en parkeren bij het huisje is zeer goed geregeld. De inrichting is redelijk modern echter de bedden zijn smal en behoorlijk hard. De kussens echter uiterst zacht. De badkamer is zeer netjes maar geen luxe; gewoon een douche met wastafel en spiegel. De bank is klein en zit niet prettig evenals de stoel. In een vierpersoonshuisje moet je daar met 4 volwassenen kunnen zitten, dat lijkt mij erg krap. Omdat je niet lekker zit moet je in de avonduren, in het naseizoen, je vertier elders zoeken en dat vertier vind je niet op t park. Het park is nabij bos; fietsen en wandelen kan je daar volop. Het personeel is uiterst vriendelijk. De tuinstoelen zitten overigens heerlijk en bij een goede temperatuur kan je al snel buiten onder t afdak zitten.
Mooi nieuw huisje met een fijne sauna en douche met warmte lamp. Het bad is ruim genoeg voor 2 personen. De gashaard is ook een leuke toevoeging! Het huisje is mooi, maar minimalistisch ingericht. Boven de eettafel had best een leuk lampje/schilderij gekund. Enige minpunt: de vloer is extreem koud begin december en we hadden verwacht slippers te krijgen bij de badjas. Dat was niet zo, dus zelf je sloffen meenemen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid