facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Recreatiegebied Zandenplas

Info

Recreatiegebied Zandenplas bevindt zich in Nunspeet aan de A28 en is onderdeel van Leisurelands. Zandenplas biedt een prachtig decor aan stranden, bossen en ligweides rondom de zwemplas, dat vrij toegankelijk is voor iedereen!

Adres: 8072 PM Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0263848800
Stad: Nunspeet
Postcode: 8072 PM


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 23:00
Dinsdag: 07:00 - 23:00
Woensdag: 07:00 - 23:00
Donderdag: 07:00 - 23:00
Vrijdag: 07:00 - 23:00
Zaterdag: 07:00 - 23:00
Zondag: 07:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Zandenplas Nunspeet wandelen, Zandenplas adres, Zandenplasloop, Leisurelands Bussloo, Zandenplas diepte, Leisurelands honden, Zandenbos, Vissen Zandenplas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bezoekerscentrum Nunspeet Bezoekerscentrum Nunspeet 45 km Prachtig informatief centrum over de flora en fauna op de Veluwe. Leerzaam maar ook i...
Chalet Aangeboden Chalet Aangeboden 45 km Huur-Koop-Nieuw-Gebruikt-Kavels-Waardebepaling
Recensies
Heerlijk om hier een dag te vertoeven, lekker onder een boompje in de schaduw. Water is helder en verkoelend. Je moet wel vroeg gaan anders heb je kans dat het parkeerterrein is afgesloten vanwege drukte.
Is een hele fijne plek om te zwemmen! Het water is heel schoon. Er is wel een beetje weinig schaduw en je hebt ook niet echt lekker gras, omdat het voornamelijk naaldbomen zijn die er staan. Maar om te zonnen en te zwemmen is het top! Er zit ook een klein zandstrandje bij en er is een speeltuin voor de kids. 5 sterren Ed! :
Mooi helder water, tussen de dennen. Parkeerplaats voldoende en vlakbij. Kiosk en toiletgebouw. Voortdurend toezicht. Mooie zandstrandjes. Mooi stukje natuur!
Hele mooie plek om te zwemmen en te relaxen!
Veel parkeermogelijkheid en schone omgeving ook rondom de Zanderplas, enige nadeel is wel dat het betaalautomaat niet dichtbij de slagbomen staat. Voor een luie bezoeker zoals ik kwam ik daar pas achter toen ik weer bij m’n auto was, die dichtbij de slagbomen geparkeerd stond. Al was dit probleem ook snel opgelost, want je kunt een rondje rijden en komt zo alsnog langs het betaalautomaat.
Heerlijk dat de zandenplas weer toegankelijk is voor honden. Meteen gebruik van gemaakt. We komen er graag.
Fijne plaats, heerlijk water. Beetje snelweg geluid maar te overzien.
Schoon zand en water! Toiletten, water ter beschikking en er is wat eten en drinken te koop wel betaald parkeren voor geloof ik €6.50 als standaard prijs, maar kaartje makkelijk bij sanitair gebouw te verkrijgen.
Hele fijne plek om buiten het seizoen met de hond te wandelen.
Leuk strand met heerlijke zandstrook, maar ook op het gras kun je hier goed liggen. wel veel dennenappels zomers is hier ook eten en drinken te verkrijgen. Parkeren is betaald maar kan ook gratis. Er is altijd een lekker briesje aanwezig. Ook kun je hier snacks, ijs en drinken kopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid