facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Recreatiecentrum Mounewetter Witmarsum

Recreatiecentrum Mounewetter Witmarsum

Info

In het prachtige Friese landschap ligt "Recreatiecentrum Mounewetter" in het centraal gelegen Witmarsum. Boek uw vakantie nu op www.mounewetter.nl!

Geschiedenis

In het prachtige Friese landschap en in de nabijheid van enkele van de beroemde historische Friese "elf steden", ligt tussen Bolsward en Harlingen "Recreatiecentrum Mounewetter" in het centraal gelegen Witmarsum.

Recreatiecentrum Mounewetter is bij uitstek geschikt voor een geslaagde vakantie in Friesland. Op korte afstand van het park vindt u het schitterende merengebied, het bosrijke Gaasterland en de historische plaatsen als Hindeloopen, Stavoren en Makkum aan het IJsselmeer. Ook een leuke dagtrip naar de waddeneilanden Vlieland of Terschelling is één van de vele mogelijkheden. Of wat denkt u van de goed geoutilleerde winkelsteden als Leeuwarden, Harlingen, Bolsward en Sneek.

Mounewetter heeft als ANWB CLASSIFICATIE: 8.9.



"In een prachtig Fries landschap dichtbij de Afsluitdijk en een aantal beroemde historische Friese “elf steden”, ligt tussen Bolsward en Harlingen “Camping Mounewetter”: De leukste camping in Friesland met zwembad! Camping Mounewetter ligt zeer centraal in Friesland, in het dorp Witmarsum en is bij uitstek geschikt voor een geslaagde vakantie! Kom nu kamperen op een camping aan de Elfstedenroute, waarbij u vrij toegang hebt tot het mooiste zwembad van Friesland: Zwembad Mounewetter naast de camping. Een professioneel recreatieteam in het hoogseizoen maakt uw vakantie voor u en uw kinderen compleet. Fan herte wolkom!"
Adres: Mouneplein 1, 8748 DT Witmarsum, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0517531967
ln.rettewenuomcr@ofni
Stad: Witmarsum
Route: Mouneplein 1
Postcode: 8748 DT



op zoek naar gerelateerd: mounewetter te koop, camping mounewetter, mouneplein 1, 8748 dt witmarsum, camping mounewetter plattegrond, camping mounewetter zoover, stacaravan te koop witmarsum, programma mounewetter, zwembad mounewetter, zwembad witmarsum tarieven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mounewetter Mounewetter 11 meter
Recensies
Prima camping. Mooi gelegen in een rustig dorp en in een mooie omgeving.Locatie: 4/5
Sta er al 16 jaar op meerdere vaste plekken gestaan en sta er nog altijd met veel plezierKamers: 5/5
Mooie schone camping. Wij verbleven in een chalet, nieuw, super mooi en schoon. Mooi zwembad naast de camping waar je als camping gast gratis grbruik van mag maken. Bootje op de camping gehuurd en een dag gaan varen, ook perfect. Het enige wat wij miste was een gezellig terras waar je in de avond wat kon gaan drinken zodat je ook wat andere mensen leert kennen. De verhuurchalets, het zijn er 2, liggen wat apart op de camping, dus echt aanspraak met andere kampeerders heb je niet bij je chalet, behalve van je ene buur dan. Verder een hele fijne week vakantie gevierd op camping Mounewetter
Een heerlijke camping!!! Keurig netjes en het kind9 jaar vond het geweldig. Een prachtig zwembad met toezicht. We gingen naar Terschelling , om files te voorkomen twee dagen deze camping geboekt. Geweldig, 7 km van Harlingen ...
Wij, als gezin, hebben zojuist enorm genoten van 2 weken zomervakantie op Mounewetter. Wij hebben bij de camping zelf een chalet gehuurd en dat is zeker voor herhaling vatbaar. Schoon, compleet en goede bedden. Bij een verblijf is toegang tot het lokale zwembad inclusief en zelfs bij een wat bewolkte dag hebben wij heerlijk gezwommen in het verwarmde zwembad. De eigenaren Jorrit en Klaziena hebben hart voor de camping en dat merk je aan alle voorzieningen. Het is erg goed geregeld!
Fijne grote plekken, de boeking verliep soepel, een fantastisch zwembad en alles was erg netjes en schoon! Persoonlijk hou ik van iets meer privacy door bomen en struiken rond mijn kampeerplek. Hier keurig geschoren rechte haagjes.
Geboekt voor de zomervakantie, nu alvast een beetje voorpret
Leuke camping aardig personeel
Voor ons zijn jullie deze 5 sterren zeker waard: mooie ruime camperplaatsen met voorziening van water, uiterst verzorgd sanitair en goeie ligging ivm de elfsteden. We komen hier graag terug.
Prachtige en nette camping. Echt een aanrader. We waren 1 nachtje om proef te draaien , maar ook gelijk voor augustus een weekje geboekt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid