facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Recreatieboerderij Pukkemuk

Recreatieboerderij Pukkemuk

Info

Een prachtige recreatieboerderij voor de hele familie!

Pukkemuk, Vaartweg 192A, Dongen, 013 515 99 30

Geschiedenis

Recreatieboerderij Pukkemuk biedt naast volop speelplezier voor kinderen, ook talloze activiteiten en mogelijkheden voor volwassenen. Zo is er een grote binnenspeeltuin met een klim- en klauterbaan én een springkussen.Houd je meer van dansen en mee leef theater? kom dan swingen tijdens onze minidisco en beleef de avonturen van Annie & Sjannie mee. (zie kalender ). De buitenspeeltuin biedt uren speelplezier op de skelterbaan, in de zandbak met water, vaar een rondje in de klompjesbaan, leef je uit in het watersplash toestel of slingerend aan de kabelbaan. Daarnaast kunnen de kinderen heerlijk onze geitjes, hertjes, schaapjes en nog vele andere dieren knuffelen in de dierenweides. Breng ook een bezoekje aan ons boerensprookjesbos en beleef de verhalen van de boer en de boerin. Voor de actieve kinderen én volwassenen ligt de interactieve boerenmidgetgolfbaan klaar, waar jullie heerlijk een balletje kunnen slaan en wat denken jullie van een ritje met onze huifkar?
Recreatieboerderij Pukkemuk biedt naast deze talloze activiteiten ook nog de mogelijkheden voor een gezellige lunch, diner of High Tea. Zo kunt u de hele dag genieten met de hele familie!

Adres: Vaartweg 192A, 5106 NG Dongen
Telefoonnummer: 013 515 99 30
ln.kumekkup@tcatnoc
Stad: Dongen
Route: Vaartweg 192A
Postcode: 5106 NG


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30
Dinsdag: 10:00 - 18:30
Woensdag: 10:00 - 18:30
Donderdag: 10:00 - 18:30
Vrijdag: 10:00 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 18:30
Zondag: 10:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: pukkemuk water splash, pukkemuk prijzen, korting pukkemuk dongen, pukkemuk kinderfeestje, pukkemuk vacatures, pukkemuk openingstijden, pukkemuk camping, lammetjesdag pukkemuk
Recensies
Erg leuk uitje voor met kinderen. Wij hebben ons er hele dag vermaakt 2, 4, en 5 jaar. Wel bij mooi weer, dus waterpark stond aan. Tip: neem zwemkleren en een handdoek mee. Daarnaast leuk boerensprookjesbos, binnenspeeltuin, trampoline park, skelterbaan en grote zandbak
Super plaats voor kinderen. Niet te groot, geweldig aanbod. Veel waterplezier. Gratis parking en gratis water en zeker nier duur.
Pukkemuk lijkt ons al erg lang te bestaan, maar dat zie je er niet aan. Er gebeurden heel wat renovaties en vernieuwingen waardoor het er verzorgd uit zag. Sanitair was proper en onze kinderen 2 en 4 jaar hebben zich zo geamuseerd dat ze in de auto meteen in slaap vielen! Vergeet geen zwemgerief en handdoek... Speeltuin: Zowel binnen als buiten spelen, met of zonder water. Toegankelijk voor de erg kleintjes en er is zelfs een rolstoelschommel. Toiletten: Toiletten zijn proper! En voldoende aanwezig. Geschiktheid voor honden: Dit vonden we zelf nergens terug. Er was geen enkele hond in het park tijdens ons bezoek. Picknickgebied: Er zijn voldoende banken en tafels aanwezig, maar eigen eten en drinken meebrengen is niet toegestaan.
Verrassend leuke plek voor kinderen om binnen en buiten te spelen, genoeg te doen, na de entree krijg je pp 2 consumpties, en kinderen mogen heel de dag Ranja drinken
Top speelpark, er is van alles te beleven en er is ook veel te doen voor de kinderen, ook een heel leuk boerensprookjesbos dat is superleuk en een heel leuk waterpark alles ziet er keurig en netjes uit. wat heel leuk is sommige dieren lopen tussen de kinderen tussen de speel attributen is erg leuk.ook de dieren die in hun kooi zitten zien er keurig verzorgd uit. Bij het intree geld voor volwassenen zijn twee consumptie p.p. inbegrepen en voor de kinderen onbeperkt ranja. De pannenkoeken zijn er heerlijk en erg groot Echt een aanrader wij gaan zeker nog een keer terug.
Erg leuk speelparadijs/park, binnen klimmen en ballenbak etc, buiten waterspeelplaats met glijbanen etc, sprookjespad, diertjes hertjes, ganzen, geitjes, cavia's, vogels, ezel, varken, schaap etc, bootjesbaan en speeltoestellen. onze dochter van 2 heeft zich zeer vermaakt. toiletten schoon en personeel vriendelijk. ook overal muziekhutjes zoals de paddenstoelen van de efteling voldoende plekjes om even te zitten.
Leuk park en met mooi weer is het waterpark helemaal top natuurlijk. Persoonlijk vinden wij het alternatieve sprookjesbos ook erg leuk.
Leuk park het was royaler van opzet dan weer dachten. De kinderen hadden plezier. Alleen het water gedeelte hebben we overgeslagen. Na 2 verschijningen VD jongste telg geen vervanging meer bij. Leer voor de volgende keer.
Erg leuke recreatie plaats voor kinderen tm ongeveer 12 jaar. In de zomer met goed weer een heel leuk gedeelte met waterrecreatie. Ook een soort kinderboerderij, boerensprookjesbos en ook kan en binnen leuk gespeeld worden in het kinderspeelpaleis. Entree is voor wat je krijgt absoluut niet duur. Wat tegenviel was de prijs voor eten en drinken. Wat wel top is, is dat kinderen onbeperkt limonade en/of water kunnen pakken. Erg goed geregeld.Op de prijs voor overig eten en drinken na, vind ik Pukkemuk alsnog zeker 5 sterren waard want je hebt immers zelf in de hand wat je uit wilt geven en het gaat hier tenslotte om de kinderen en een dagje uit kost eenmaal geld. Wij gaan zeker nog eens terug komen. Wie weet deze zomer nog!
Het was een rustige dag en daardoor prettige warme dag. Dochter 2,5 heeft zich vermaakt. Alles is niet nieuw, maar werkt prima. Het eten was ook goed en niet duur. De entree voor kind en ouders is zeker niet te duur. Feit dat je geen eigen eten en drinken mag meenemen, is voor ons geen probleem; water en ranja kun je gratis krijgen, daarnaast is een kleine maaltijd een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld ik de Efteling. Het hoort er nu eenmaal bij. Het waterpark is heel leuk als het lekker warm is! Er is een leuke variëteit van activiteiten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid