facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Recreatie Wereld Wolvega

Recreatie Wereld Wolvega

Info

Dealer bedrijf van Dethleffs en LMC recreatie voertuigen. Nadruk op werkplaats, onderhoud en schade afwikkeling.

Geschiedenis

Verkoop van caravans en campers.
Onderhoud van campers, caravans, vouwwagens en auto's.
Het bedrijf wordt gerund door de twee broers. Klein bedrijf,
waar klant nog echt klant mag zijn.



"Een recreatiebedrijf die gerund wordt door twee broers, veel deskundigheid hebben van Campers en Caravans en recreatie voertuigen. De individuele klant staat hier hoog in het vaandel en iedere individuele klant wordt passend de opdracht aangenomen en uitgevoerd. Niks is standaard. Onbetwist de Camper en caravan specialist van heel Nederland."
Adres: Chroomweg 2, 8471 XL Wolvega
Telefoonnummer: 0031561613711
Stad: Wolvega
Route: Chroomweg 2
Postcode: 8471 XL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Van der Veen Caravans openingstijden, 2de hands caravans Wolvega, Caravan Heerenveen, Caravans Friesland, Caravan occasions Friesland, Caravan kopen, Caravan Drachten, Campers Leek
Recensies
Door bemiddeling en via de gebroeders van der Wal een prachtige camper aangeschaft. Door hen voorzien van uitstekend advies en goede zorg. Heel erg blij mee samen. 1e weekend al op pad geweest. Is precies wat wij zochten. Veel kastruimte en perfecte inrichting. Voor vragen staan zij klaar met goed raad vanuit hun ervaringen. Een aanrader dit bedrijf .
Een prettig bedrijf met aandacht voor de klanten. De caravan die wij hebben aangeschaft is keurig afgeleverd volgens de gemaakte afspraak.
Vandaag de LMC voor de jaarlijkse vochtcontrole gebracht. Theo heeft meteen het probleem met de heki netjes opgelost. Vakkundig, vriendelijk en in oplossingen denkend. Top dealer
Een geweldig bedrijf voor verkoop, inruil en onderhoud van Caravans en Campers. Twee broers met veel kennis en liefde voor het vak. Een bedrijf waar de klant echt nog op nummer 1 staat.
Mijn caravan koelkast liet het tijdens de hete zomer periode afweten. Daar sta je dan in Friesland ver van je eigen dealer. Dus gezocht naar het onderdeel voor mijn Dominic koelkast. Ik kwam uit bij Van der Veen Caravans uit Wolvega. Om mijn net opgezette caravan met voortent weer op te breken zag ik niet zitten dus kwam Van der Veen met de volgende oplossing. Ik werd door hem op afstand geholpen met het in en uitbouwen van het verwarmingselement van de koelkast. Het lukte in een keer goed. Met dank voor het geduld. Van der Veen verdiend vijf sterren wat mij betreft.
Zeer tevreden over Recreatie Wereld Wolvega, goed en eerlijk gesprek over de inruil en aanschaf van onze nieuwe caravan een LMC 440D 2022. De wensen voor extra accessoires waren snel geleverd en netjes en slim gemonteerd, dan zie je weer dat het personeel zelf kampeert en die ervaring op de juiste wijze gebruikt. De aflevering mag een voorbeeld zijn voor deze branche, goede planning, er wordt tijd genomen voor goede uitleg en de caravan zag er spik en span uit, super schoon en in de wax... Wij gaan weer heerlijk genieten, Bedankt Herman en Theo..!!
Uitstekende onderhoudslocatie en service voor caravan/camper onderhoud, klantgericht, klantvriendelijk en voor redelijke prijzen. Een echte aanrader! Ook nu weer, hoewel overvolle agenda met werkzaamheden, toch nog een gaatje gevonden om ons thetford elektrisch wc probleem op te lossen, dus konden we onze caravan brengen. Top service en klantgericht!
Een campeerwinkel die zo ongeveer tijdens de bouwvak sluit wegens vakantie. ik vind het erg bijzonder en jammer, we hadden net nog wat spullen nodig voor ons eigen vakantie.
Fantastische service en goede adviseurs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid