facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rechtswinkel Boxmeer

Rechtswinkel Boxmeer

Info

Het enthousiaste vrijwilligersteam van Rechtswinkel Boxmeer verstrekt kosteloos juridisch advies aan mensen die rechtshulp nodig hebben.

Geschiedenis

Rechtswinkel Boxmeer bestaat uit een enthousiast team van 12 tot 15 medewerkers. Alle medewerkers zijn rechtenstudent aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, die de rechtswinkelwerkzaamheden geheel vrijwillig verrichten. Alle medewerkers zijn ten minste in het bezit van hun propedeusediploma Rechtsgeleerdheid. Zo blijft de kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd.

Rechtswinkel Boxmeer werkt geheel op vrijwillige basis. Ons inloopspreekuur is vrijblijvend te bezoeken waarna per e-mail kosteloos juridisch advies wordt gegeven. Dit neemt echter niet weg dat wij iedere bijdrage of donatie zeer waarderen.

Adres: De Raetsingel 1, 5831 KC Boxmeer
Stad: Boxmeer
Route: De Raetsingel 1
Postcode: 5831 KC


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 20:15

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid