facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rechtnet Advocaten

Rechtnet Advocaten

Info

RechtNet Advocaten is gespecialiseerd in het incasseren van openstaande vorderingen. U kunt echter ook terecht voor al andere juridische vragen!

Geschiedenis

RechtNet advocaten is het eerste advocatenkantoor dat de mogelijkheden van internet optimaal gebruikt om haar diensten snel, goed en voordelig aan te bieden. Onze advocaten en juridisch medewerkers zijn gespecialiseerd om op te treden als incassobureau en incasso advocaten. Maar RechtNet Advocaten is ook een allround advocatenkantoor op het gebied van bestuursrecht, arbeidsrecht, faillissementsrecht, ondernemingsrecht, huurrecht, strafrecht en procesrecht. RechtNet advocaten zijn allround, snel en slagvaardig!



"RechtNet Advocaten uit Den Bosch is gespecialiseerd op het gebied van incasso en heeft landelijk de hoogste slagingspercentages en de snelste doorlooptijden. RechtNet Advocaten: is zeker geen standaard incassobureau. De advocaten van RechtNet Advocaten leveren altijd kwaliteit en maatwerk. Zij werken hierbij op ‘No Win, No Fee’-basis. Als er niets wordt geïnd, hoeft u niets te betalen!"
Adres: Pettelaarpark 87, 5216 PP 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 0736154311
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Pettelaarpark 87
Postcode: 5216 PP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Advocaat Den Bosch, Advocaat Den Bosch familierecht, Milan van Lith, Rechtnet Advocaten review, Incassobureau Den Bosch, Advocaat huurrecht Den Bosch, Snijders Advocaten, Van Rossem advocaat
Recensies
Inschakelen van een deurwaarder is natuurlijk nooit leuk. Je hoopt er zelf uit te komen met de verschuldigde partij. Echter soms lukt dat niet en kan je niet anders. Rechtnet heeft mij in 3 van dit soort situaties geholpen, waarin bij 2 gevallen snel resultaat te zien was. De derde situatie is een moeilijkere casus, aangezien de verschuldigde partij naar Belgie is vertrokken en zichzelf meerdere keren als failliet probeert te verklaren. Echter in alle 3 de situaties ben ik goed bijgestaan door de medewerkers van Rechtnet. Er wordt snel gereageerd op emails, ze zijn telefonisch goed bereikbaar en ook bereid dieper de materie in te duiken.
Top bedrijf, zeer vakkundig erg goed geholpen door de heer Danen ze ondersteunen je goed in het proces en ook de nazorg is erg goed. Zeer zeker een aanrader.
Scharen zichzelf boven de wet. Daar waar incassobureaus maximaal 15 procent van de hoofdschom mogen eisen houden deze oplichters het op 40 procent ! Niet de schimmige figuren op straat maar zie hier de echte gewetenloze criminelen in nette pak!
Top bedrijf, snel geholpen en een openstaand factuur van bijna 4 jaar binnen 2 weken geïncasseerd door Rechtnet. De percentage van 10% is dan ook hun goed recht. Een aanrader!
Waardevol contact en goede communicatie, met juiste adviezen. Prettig zaken doen via e-mail! Zeker aan te bevelen.
Als je de bak in wilt draaien of amateuristische advocaten wilt of je huis uitgezet wilt worden, neem dan rechtnet advocaten. Waardeloos. Loopt heel mijn verklaring voor de rechter voor te lezen, en heeft verder niks zelf in te brengen. WAARDELOOS
Goed en deskundig geholpen met het verweer tegen een ontslag aanvraag . Communicatie verliep goed,duidelijk en snel. Het kantoor is ook prima bereikbaar met een ruime parkeergelegenheid.
Betrouwbare partij die begrijpt waarom je ze nodig hebt. De communicatie verloopt zeer prettig waardoor je je op je gemak voelt.
Ineens kom je in een situatie waar je niet weet wat je wettelijke rechten zijn, dan is het toch geweldig dat je via RechtNet Advokaten je antwoord krijgt, en dat op een duidelijke manier geen gedraai , ik weet nu waar ik aan toe ben en wat mijn rechten zijn. Ik heb via e-mail contakt gezocht en kreeg keurig mijn antwoord zonder gelijk financieel in de buidel te moeten tasten . Dank nogmaals RechtNet Advokatten Petra.
Mensen die er verstand van hebben vriendelijk en staan klaar voor je houden je op hoogte zeker aan te raden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid