facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rechtdoor

Rechtdoor

Info

Het advocatenkantoor dat het recht voor iedereen toegankelijk maakt.

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over het arbeidsrecht, burenrecht, contractenrecht, goederenrecht en erfrecht. Meer info: www.rechtdoor.nl

Geschiedenis

Wij geven juridisch advies en wij procederen. Wij richten ons op de volgende rechtsgebieden: arbeidsrecht, contractenrecht, consumentenrecht en erfrecht.



"Wij staan het MKB en particulieren bij in juridische conflicten. Bij ons betaalt u niet voor een duur pak of een chique pand. Wij zijn advocaat geworden omdat wij willen strijden tegen onrecht en graag mensen en bedrijven helpen. Daar hebben wij geen duur pak of chique pand voor nodig. Door onze werkzaamheden tegen scherpe tarieven aan te bieden maken wij goede rechtsbijstand voor iedereen bereikbaar."
Adres: Grotestraat 110, 7622 GP Borne
Telefoonnummer: 0743040111
Stad: Borne
Route: Grotestraat 110
Postcode: 7622 GP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Lotte Advocaat, Rechtdoor review
Recensies
Contact gehad met Rechtdoor inzake een geschil met de gemeente. Al jaren 25+ hebben wij een stuk grond van de gemeente in gebruik. Door het advies en conceptbrieven van één van de toppers van Rechtdoor hebben wij dit formeel kunnen vastleggen. Top!
Na aankoop van een auto bleek deze een schadeverleden te hebben waar ik op het moment van kopen niet vanaf wist. Aangezien er onderling niet uit te komen viel, heb ik Rechtdoor benaderd om de kwestie te regelen. Dankzij de inzet van Nandine van Rechtdoor heb ik de auto na een paar maanden al kunnen retourneren. Rechtdoor probeert echt datgene te doen wat voor jou het beste is en stelt jouw belang altijd voorop. In geen geval word je ertoe aangezet om iets te doen wat je niet wilt. Al met al een zeer fijn kantoor met deskundige mensen. Nandine en Rechtdoor, heel erg bedankt voor jullie hulp en inzet!
Wat een fijn kantoor! Snelle, to the point informatie en een goede voorbeeldbrief, met ook nog persoonlijke aandacht voor je situatie. En dat allemaal gratis. Ik heb het ervaren als een warm bad!
Lotte heeft ons goed op weg geholpen om succesvol een claim van de gemeente af te wijzen. Een aanrader.
Rechtdoor, heeft mijn vraag: "over het in bezit kunnen krijgen van grond door verjaring? " op een zeer correcte manier in behandeling genomen. Het vraagstuk is uitgezocht, en ik heb daar snel en duidelijk antwoord op gekregen. Bij een eventueel volgend juridisch voorval, zal ik zeker weer een beroep doen op de expertise van Rechtdoor. Frans Krabbe
Lotte heeft mij snel en deskundig advies gegeven over een erfgrenskwestie. Precies wat ik nodig had, voor soortgelijke vragen kom ik zeker bij haar terug!
Toen ik een mail stuurde met daarin een vraag kreeg ik meteen een goed en vrijblijvend advies. Zeer prettige mailwisseling gehad met dit kantoor.
Kosteloos kreeg ik een eerste gesprekje waarin niet om de hete brij werd heen gedraaid en direct een helder oplossing werd geboden. Uitstekende vakvrouw, integer, correct, netjes en vriendelijk. Aanrader.
Janneke heeft mij prima advies gegeven in een geschil. Advies was gericht op mijn belang, niet om een klant binnen te halen. Heel fijn. Dank voor je bijdrage en inzichten in ons proces.
De automatische tool om zelf een dagvaarding te maken, is heel handig en heeft mij goed geholpen bij mijn zaak! Alles spreekt voor zich, en toen er nog problemen waren of toen ik nog vragen had, ben ik super snel en goed geholpen. De dagvaarding wordt hierna ook automatisch verstuurd naar de deurwaarder, wat jou ook tijd en werk bespaard. Zij nemen hierna ook super snel contact met je op en handelen het verder af. Een aanrader dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid