facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rechtbank Roermond

"Het gerechtsgebouw in Roermond is onderdeel van rechtbank Limburg, één van de elf rechtbanken die Nederland heeft. Een rechtbank is bevoegd om in zijn gebied recht te spreken in eerste aanleg. Dit betekent dat een rechtbank de eerste instantie is die een juridisch oordeel over een zaak of conflict geeft. Als een van de procespartijen het niet eens is met het oordeel van de rechter, kan deze partij in hoger beroep gaan. Rechtbank Limburg behandelt zaken in alle rechtsgebieden: strafrecht, civiel recht en bestuursrecht. Hoger beroepszaken binnen de regio worden behandeld door gerechtshof 's-Hertogenbosch, de Centrale Raad van Beroep of de Raad van State. Bij rechtbank Limburg werken ongeveer 520 mensen."
Adres: Willem II Singel 67, 6041 HR Roermond
Telefoonnummer: 0475-352222
Stad: Roermond
Route: Willem II Singel 67
Postcode: 6041 HR


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Rechtbank Limburg Roermond, Parkeren rechtbank Roermond, Rechtbank Roermond postbus, Rechtbank Roermond contact, Rechtbank Maastricht, Rechtbank Roermond zittingen, Agenda Rechtbank Roermond, Rechtbank Limburg contact
Recensies
Het is verschrikkelijk hoe ze met mensen omgaan Dat ouders hun kinderen jarenlang niet zien is hier de normaalste zaak van de wereld de rechters zijn letterlijk gemanupileerde robots van de staat die enkel em alleen doen waar ze om gevraagd worden heb je een vraag ? Daar word niet op beantwoord die worden ten alle tijden ontweken of omheen gepraat met is een andere procedure de dossiers die ze inlezen zijn letterlijk efteling verhalen die geschreven lijken te zijn door kabouterplop en zijn of haar beschuldigers een eerlijke wet ,??? Dan ben je beter af in afganistan dan is dit land dat alleen spreekt in belang van maar altijd weer compleet anders uitvoerd
Bij het betreden van het pand is er geen mogelijkheid om je prive spullen ergens in op te sluiten zoals een kluisje. Nu werd ik verplicht om mijn tas naar binnen te nemen met als gevolg dat het gecontroleerd werd door de veiligheids beambte. Ik had spullen bij mij van mijn werk die ik niet kon laten zien in verband met gevoelige informatie. Heb dit buiten moeten verstoppen in de struiken wat erg belachelijk was. Graag een mogelijkheid voorzien om mijn spullen voor de controle te kunnen opbergen.
Overdaad schaadt. Meedoen aan een talentenjacht is vrijwillig hoor! Dacht dat dit contract inmiddels ontbonden was en ik niet wist in hoeverre ik nog wat kon met mijn talent na mijn deelname. Ik heb niet alles gegeven om een goede eerste indruk te maken. Update: -1 ster. 100% onrechtmatigheid. Het draait hier vooral om straffen en niet om wat goed gaat. Het heeft mijn keuzehulp wat betreft een aanklacht kunnen indienen bij deze rechtbank als benadeelde partij sterk ontmoedigd. De leugen mag gehoord worden. Het rechtssysteem verloopt hier niet eerlijk. Voorbeeld: je bent constant ziekelijk in je hoofd. Ze hebben geen liefde voor advocatuur. Afspraken voor rechtszitting worden vaak niet goed gecommuniceerd. Waardoor je niet altijd kunt opkomen voor je eigen rechten.
Men heeft daar nog niets geleerd na uitzending Nieuwsuur 14 november 2018 dat rechtspraak onafhankelijk dient te zijn in een zichzelf prijzende rechtstaat. Rechtspraak is verworden tot een te verachten verdienmodel waar liegen en bedreigen niet wordt geschuwd. Geeft in vonnis, bezwaar WOZ duidelijk aan dat tussen peildatum en een later volgende verkoop van referentie object april na peildatum woningen een stijgende trend hebben gevolgd maar referentie object duidelijk een lagere opbrengst genereerd dan WOZ 4 mnd. eerder. Stelt dit dan naar beneden bij met een leugen maar vindt dat niet verkochte , gelijke woningen velen kwalitatief minder in zelfde straat dan toch een terechte hogere WOZ waarde hebben. Referentie object WOZ 01-01-2020 € 207.000 Verkoopprijs ref. object 06-04-2020 € 193.247 Nieuwe taxatie ref. object 01-09-2021 €189.000 bühne talk Natuurlijk heeft vorige eigenaar nooit geld terug gezien. Ander referentie object: Verkoopprijs ref. object 01-10-2019 € 197.500 Referentie WOZ object 01-01-2020 €196.000 Rechter ziet dit in vonnis als een stijgende lijn, dat verklaard dan de jaarlijkse tekorten bij de rechtspraak. Geeft in vonnis tevens weer dat men in hoger beroep kan gaan zodat de rechtspraak nog eens € 5.000,00 op haar rekening bijgeschreven krijgt en je bent dan gedegradeerd tot advocatenvoer. Zo schop je mensen naar de voedselbank na gedane arbeid. Ook al geeft taxateur woordelijk aan dat bedragen aangegeven voor m2 en m3 slecht rekengrootheden zijn niet onderbouw maar ook duidelijk met bankafschriften en kadastergegevens weerlegd, werden deze leugens als correct en als juiste weergave aangenomen. De rechtspraak heeft in 2019 nog eens 160 miljoen euro extra gekregen op koste van de belastingbetaler, uitgelegd in uitzending Nieuwsuur 14 november 2018 om structurele tekorten van jaarlijks 40 miljoen weg te werken. Binnen de rechtspraak vindt men het blijkbaar normaal fysieke belasting te heffen op virtueel en zelf gecreëerde bedragen op basis van schulden slechts te verkrijgen binnen een kleine groep met een hoog inkomen. Zo creëert men extra belastinginkomsten van lage inkomens ten gunste van hoge inkomens. Twee procent van de woningmarkt stond slechts te koop, neemt dit percentage toe dan hoeft men slechts 10 jaar terug te kijken wat dan gebeurd ook al was de leennorm toen hoger.
Ecxosting maar bied hoop! Erg veel dank aan de revhters.
Hoewel je achter het gerechtshof kan parkeren, is het looppad er tussen niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Deze moeten rond het gebouw gaan.
Free Tony. Hij had die mutru niet geklauwd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid