facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rechtbank Assen

"Het gerechtsgebouw in Assen is onderdeel van rechtbank Noord-Nederland, één van de elf rechtbanken die Nederland heeft. Een rechtbank is bevoegd om in zijn gebied recht te spreken in eerste aanleg. Dit betekent dat een rechtbank de eerste instantie is die een juridisch oordeel over een zaak of conflict geeft. Als een van de procespartijen het niet eens is met het oordeel van de rechter, kan deze partij in hoger beroep gaan. Rechtbank Noord-Nederland behandelt zaken in alle rechtsgebieden: strafrecht, civiel recht en bestuursrecht. Hoger beroepszaken binnen de regio worden behandeld door gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, de Centrale Raad van Beroep of de Raad van State. Bij rechtbank Noord-Nederland werken ongeveer 660 mensen."
Adres: Brinkstraat 4, 9401 HZ Assen
Telefoonnummer: 0592-339222
Stad: Assen
Route: Brinkstraat 4
Postcode: 9401 HZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rechtbank Assen Postbus, Rechtbank Assen Nieuws, Rechtbank Assen contact, Rechtbank Noord-Nederland Assen, uitspraken rechtbank noord-nederland, Uitspraken Rechtbank Assen, Rechtbank Groningen zittingen, Zittingsrooster rechtbank Assen
Recensies
Erg vervelend als ik duidelijk aangeef dat ik door bepaalde problematiek niet reizen kan toch word verwacht dat ik bij de zitting zit om van bewind af te komen terwijl ik bij de aanvraag gevraagd heb om het online te kunnen doen. Er word me dan verteld dat mijn aanvraag dan mogelijk word word afgewezen wat ERG slecht is van hun!
Gezien rechtbanken te maken krijgen met beladen zaken en mensen die zich soms onrechtvaardig behandeld voelen is het niet zo gek dat de rechtbank Assen veel negatieve waarderingen krijgt. De rechters in Assen doen hiervoor goed hun best. Zo goed zelfs, dat ze de meest slecht gewaardeerde rechtbank in heel Nederland is. Gefeliciteerd! Deze titel kan ik met de volste overtuiging onderschrijven. Met name de familierechter draagt haar steentje bij. Last van onrecht? Geen zorgen, met uw geld en die van de belastingbetaler maakt de rechtbank Assen de samenleving graag nog een stukje onrechtvaardiger.
Ouderwets, onvriendelijk en onbehulpzaam. Een aanvraag gedaan eind juli. September eerste reactie. Eerste keer alle stukken opgestuurd per post, per mail wordt niks gedaan, was het verdwenen/nooit aangekomen. Nog een keer opgestuurd, ontbrak er een stuk, dit ontbrak door mijn doen. Dit stuk met naam adres enz opgestuurd werd het niet aangenomen omdat er geen kenmerk op staat. Wilde contact met mijn contactpersoon, nooit gelukt. Wilde iets doorgeven aan mijn contact persoon, mogen ze niet telefonisch doen. Telefonisch onvriendelijk. Tot nu toe kan ik niks goed vinden aan deze instantie. Behalve één keer een vriendelijke telefoniste. Daarom twee sterren.
Nadat we door het checkpoortje zijn gegaan kwamen mijn broer en ik in de wachtruimte. Wat we niet wisten, omdat we er gelukkig niet dagelijks komen, was dat we ons moesten aanmelden. Een zeer onaangenaam persoon riep ons naar zich toe, of wij misschien het fatsoen op konden brengen om ons te melden! er volgden nog een aantal negatieve uitlatingen De manier van aanspreken was uitermate nors, onbeleefd en zeer onvriendelijk. Mensen die daar moeten verschijnen brengen een portie spanning mee. Om op deze manier benadert te worden werkt zeker niet mee in deze beladen situaties! Ik heb er geen goed woord voor over hoe wij te woord zijn gestaan!
De bode's waren erg kortaf, reageerde denigrerend, alsof wij alles hadden moeten weten. Hierdoor voel je je niet welkom en niet op je gemak. Het ontbreken van oogcontact tijdens het converseren helpt ook niet mee. Misschien komt dit omdat de koffieautomaat stuk was? Soms moet je, buiten jouw schuld om naar de rechtbank, dan is een beetje vriendelijkheid wel fijn.
Laten je ander half jaar wachten tot een zaak. Handje boven het hoofd houden van een labiele bewindvoerder die medische gegevens vervalst...
Al meer dan een maand geleden een brief gestuurd en nog steeds geen antwoord van de griffier
Uitermate vriendelijk en een goede uitleg over hoe en wat.
Prima medewerkers .attent en hulpvaardig
recht is niet krom?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid