facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rebells in the parking

Rebells in the parking

Info

Een uitdagende training met gebruik van onder andere een Kettlebell.

Geschiedenis

Kettlebell training is een zeer effectieve manier van trainen.

De kettlebell zorgt voor een effectieve en resultaatgerichte training en is onmisbaar bij core strength & stability training voor sterke buikspieren en sterke rugspieren. De Kettlebell wordt daardoor ook wel ‘s werelds enige draagbare ‘Total Gym’ genoemd.

Dankzij de enorm hoge intensiteit maakt Kettlebell training het mogelijk om kracht-, flexibiliteit, stabiliteit en het cardiovasculaire systeem in één keer te trainen.

Hoe werkt het?

Ketllebell bestaat uit eenvoudige maar intensieve oefeningen, die je kunt vergelijken met oefeningen uit de sportschool. Het verschil met de traditionele gewichten die daar gebruikt worden, is dat het gewicht bij de Kettlebell onder het handvat valt, waardoor de oefeningen intensiever worden.

Een training met een kettlebell is kort en explosief. Deze bewegingsvorm helpt je afslanken, zorgt voor meer spiermassa en kracht, en geeft je conditie een boost.

Trainen met een Kettlebell versterkt de totale rug en schouderpartij; kan dus zeer positief werken bij rugklachten.

Kettlebell training is een ware ‘Body Composition Workout’. Dankzij de enorme vetverbranding die tot stand komt kun je razendsnel je ‘looks’ verbeteren.

Elke zaterdag kun je op onderstaande locatie deelnemen aan een kettlebell training. Deelname kosten zijn € 7.50,- per training.

Wil je een personal training met de Kettlebell maak dan een afspraak met Richard op 06-14104450

Adres: Zandloper 2a, 1731 LM Winkel (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 0618241825
Stad: Winkel
Route: Zandloper 2a
Postcode: 1731 LM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportcentrum Winkel Sportcentrum Winkel 0 meter Top zeer fijne sportschool. Goede begeleiding en aandacht. Super schoon en alles is n...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid